Rheumon VS -Army- Vol 3

0
EXE RANK

SeytanaUydum

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
SeytanaUydum
2. yarısında ağlayıpda Benden tw ıstedıgın maç dimi D

Tamam beyler d2'de real olmayan kadroyu yenebilmişsiniz 11*1 ama ne hikmetse 2.map nuke de Lexpors , kemaLcan , Kahen gelince Ezildiniz :D neyse belliki aşırı sewinmişsiniz hewesiniz kursağınızda kalmasın qL size :P

- Le[x]por`s.!

a q malı real olmayan bı kadro deıldı o mactakı butun adamlar clanında sonuncata tagında army neyın kafasını yasıyn sen 2 map yendınzı eyw ona sozum yok ama ılk map yok real deıldı yok oydu yok buydu a q o zamn atın o adamları clandan ilker mertcan kemal 3nuz takılın clanda her macınızada öle cıkın hadı aeo qq

qL bizlere :) cekemeyene anten :]

Tamam beyler d2'de real olmayan kadroyu yenebilmişsiniz 11*1 ama ne hikmetse 2.map nuke de Lexpors , kemaLcan , Kahen gelince Ezildiniz :D neyse belliki aşırı sewinmişsiniz hewesiniz kursağınızda kalmasın qL size :p

- Le[x]por`s.!
kardes bız mı dedık o adamlara cıkın dıye bız nukede oynayamadık o gun fazla de dust2 o kadro ıle cıksalarda o zaman gorurduk

Tamam beyler d2'de real olmayan kadroyu yenebilmişsiniz 11*1 ama ne hikmetse 2.map nuke de Lexpors , kemaLcan , Kahen gelince Ezildiniz :D neyse belliki aşırı sewinmişsiniz hewesiniz kursağınızda kalmasın qL size :p

- Le[x]por`s.!
kardes bızmı dedık o kadroyle cıksınlar dıye nukede oynayamadık ıns bıda mac atarız de dust2 de bu kadroyle cıkarlar

La dünkü bebelere bak! hayırdır lan SeytanaUydum oynamayı öğrende gel lan geçen gün maçta auzundan beni tek başıma geçemediniz lan mallar neyin kafasındasınız?
size el vermiyorduk lan mallar?

ya bi siktir git post kasma aq

Lamer herifler sizi

La dünkü bebelere bak! hayırdır lan SeytanaUydum oynamayı öğrende gel lan geçen gün maçta auzundan beni tek başıma geçemediniz lan mallar neyin kafasındasınız?
size el vermiyorduk lan mallar?
kardes el mı vermıyosunuz la bız sıze sadece nukede yenıldık de dust2 bız sıze el vermıyoduk asıl vollara bak ıstersen sızın bızı bır nukede yendıgınız var

Tamam siz kingsiniz en kısa zamanda bir daha maç atalımda elinize verelim susun !

Yeni türemeler'e de arada yenilmek gerek :rolleyes:

-Army- | - Le[x]por`s.!

Geri