Req to Req ` BALA H$ .. :D:D:D:D<video>

nese ben çıkıyorum bugunluk bnden bu kadar yorumlarla burcx sen ilgilen mcx :D:D

şimdiden yorumlara eyw ..

Yha. walla Ozan sana Lafım Yokta Kink Yaptınız Adamı bende oynadım o Ekranda hedem 1o dk 23-2 ydi 1odkda dahha fazla olsaydı dahada fazla yapardım.. SS bile waR Yani.

BaLa qöte akıyosun kancaaaaaa :D

Yha. walla Ozan sana Lafım Yokta Kink Yaptınız Adamı bende oynadım o Ekranda hedem 1o dk 23-2 ydi 1odkda dahha fazla olsaydı dahada fazla yapardım.. SS bile waR Yani.

zaten videodaki adam benim :S Snde elindeki ss yi koy o zmn .S

şaka gibi ya :D forumda en çok saçma konu açma rekorunda 1.sin kardeş devam :):)

şaka gibi ya :D forumda en çok saçma konu açma rekorunda 1.sin kardeş devam :):)

eyw saol ;) aynı hs yi gel bi sw de ben orda sabit kalcam bakalım vurabilcenmi gülüorum sadece.

Hadi qq daha yorum atma ;)

yorumlara dwm

eyw saol ;) aynı hs yi gel bi sw de ben orda sabit kalcam bakalım vurabilcenmi gülüorum sadece.

Hadi qq daha yorum atma ;)

kuran çarpsın diyorum en az öyle 50 tane hs var aynı yerde usauduaud demekki ben hepsini çekipte koysam ne olcak hadi bb qq yol al .....

seri 1 tane çek gel daha yorum atarsan yorumunu silerim ;)

Okadarda Bal Değil Iyı yerde ates etmısın balla alakası yok sansa adam ordaymıs

ewt zaten adama az çok duvardan vurdum cıkmadan ateş etmiştm az cok duvara çarptı mermi zaten üsttede wallhack ile oldurdu yazıodu :D

Cok Güzel cFg PaylaŞım İÇin TşKLeR

soft ta oynanırmı la :D kafanmı ıı :D

Geri