Regiment `F| VS Cs Expert`s .

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ByJiTAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ya bi oynamayı sen biliyosun bi bilek sende var. olm biz senin gibi zengin cocugu degilizki ekipmanımız senin gibi olsun, movie yaparsın olur bter, burda saçma sapan yorumlar atmaya gerek yok. yusufa söylerim döver seni bak klashdfhasd
Çok haklısın berat gerçekten hak veriyorum kardeşim bi bilek bunlarda var s.et çakmışınız gerisini boşver başarılar size ;)

Şu cs aleminde herkes kutaydan cfg dilenmiş önüne gelene öyle diyo vay arkadaş. Ne kadar kral adamlarmış bunlar.

Pasiflik yapma ya ergen ergen cfg dilencisi deme millete. Yenmişler koymuşlar at glni geç.

Madem hileler sxe çıkmasını bekleseydin madem beklemiyosun koyduklarındada atağa kalkma hemen celallenme yok cfg dilencileri falan filan.

Kendini küçük düşürüyosun başkasını değil.

gl knkı yenılen pehlıvan gurese doymaz :)

kutay acıdımı koçum bizim kalndan bi kişiden en ufak bir hile bul cs bırakacam :D hayatın AĞLAmakla geçiyor. RuzqaR sende ota boka glarsın bunuda butun cs alemı bılıyor.

hakkaten Regiment ' f temiz değil kusurabakmayın beyler

Uzatmya gerek yok sxe cıksın bıdaha atarız ozaman neyın ne oldugunu goruruz hanyy ?

Oncelikle s.a ben dun tekrar dersimi aldim sxe cikmadan bilmedigim cocuklarla mac atmicam gerek yok onlar simdi kendilerini yendiler sansinlar cs experts yendiniz sevinin ama su sxe cikana kadar hic bir ss ye inanmayaniz beyler dune kadar bu cocuklarmi vardida yenmeye baslamislar bide kafa calistirin bu cocuklar sxe ciktiktan sonra el alsinlar ben oyunu birakmazsam adam degilim bu kadar ciddi soyluyorum.. Yani gereksiz ss inex cikti kral olmaya basladilar tk atmaya basladilar yazik yapmayin kimsenin hakkini yemeyin gunahtir siz dun yetistiniz daha kimin ne oldugunu herkes biliyor hadi qq sxe ciktintan sonra gorusmek uzere :) Bu arada clanimizi daha yeni kurduk ve oturtmaya calisiyoruz birbirimize alismaya calisiyoruz sxe cikana kadar boyle cocuklari ortada koymayiz ;)
çok doğru kardeşim inex çıkar bu türemelerde çıkar ne şanstırki inex çıkıyor ve 15 - 20 tane clan online oluyor şansa bak demi kardeşim?

Ben
çok doğru kardeşim inex çıkar bu türemelerde çıkar ne şanstırki inex çıkıyor ve 15 - 20 tane clan online oluyor şansa bak demi kardeşim?
Ben simdi bisey demiycem bebelerle agiz dalasina girmicem baksana daha dunki cocuklar isimlerini hic gormedigim bebeler adam olup bizlere agla diyola zamaninda simdiye kadar belki de benim oldugum teami 1 kere yenmislerdir bos yorum yapiyolar onlarda biliyor sxe ciktiktan sonra nolucagini ama neyse dedigim gibi simsi bisey denilmez zaten neyin ne oldugu belli millet bu ss e baksana la yuru git sizmi bunlara yeniceksiniz der :) neyse basarilar herkesin ss i gelicek suan da sakliyorum ben hemen yenip koymam koyana koyarim bu clanda sxe ciktiktan sonra (dagilmazsa). Yani bu clani zukmek bana farz.

Ben
Ben simdi bisey demiycem bebelerle agiz dalasina girmicem baksana daha dunki cocuklar isimlerini hic gormedigim bebeler adam olup bizlere agla diyola zamaninda simdiye kadar belki de benim oldugum teami 1 kere yenmislerdir bos yorum yapiyolar onlarda biliyor sxe ciktiktan sonra nolucagini ama neyse dedigim gibi simsi bisey denilmez zaten neyin ne oldugu belli millet bu ss e baksana la yuru git sizmi bunlara yeniceksiniz der :) neyse basarilar herkesin ss i gelicek suan da sakliyorum ben hemen yenip koymam koyana koyarim bu clanda sxe ciktiktan sonra (dagilmazsa). Yani bu clani zukmek bana farz.

takma kutay oyun ıcın bosver 2 takımada helal olsn .

Bu adam kasamıyosa % 100 annesiyle problemleri vardır 2-3 gündür vermiyodur buna :)

2 Takıma'da başarılar.

Geri