~ rd`j # w$ -4Rmy``ZONE ~> Hem de 4v5

eywallah kanka

%100 tavan qwe ya
qL.

Yha UZatmayın Tebrikler Diyin qeCin Sanki Tebrikler Demek Çok zoR ! x@

afferin la ibo mucx xD

Eyvallah Adaş Haklıların yanındayım ;)

Fraglara bak 15 5 | 25 5
Neyse qL

BEN GELSEYDIM YAZIK OLURDU ARMY ZONEYE:::::) NESE İBO BENİM YERİMİ HAYLİ HAYLİ HALLEDER :D
rjd clan akar alem bakar :)

BEN GELSEYDIM YAZIK OLURDU ARMY ZONEYE:::::) NESE İBO BENİM YERİMİ HAYLİ HAYLİ HALLEDER :D
rjd clan akar alem bakar :)

-4rmy zone demisşsn de biz atmadık swden buldukları 3 fakeyle sadece bizim clandan 2kişi öylesine maç atmış -4Rmy zone la maç atmak isterseniz msn ekleyin konusalım

2 tane fake sizin gelceklerden iyi oynuyodu emin ol :)

requested özenme belki sende birgün böyle frag yaparsın maçta hadi qq qL harici post kasmayın konumuzda tartışma çıkaran şikayet edilecektir...4yrıca 4rmy zone 2 fake yendik ok?2 fake sizden güzel oynuyodu merak etmeyin...Biz 1 kişi eksiğiz üzerine real team değil size qL bir daha maç falan olmayacak anlayın bunu yenildilerse yenildiler kendi adamlarınıza söyleyin ne diyecekseniz

kardeşim bugun maç yapalım görelim kim nasıl oynuyor çok konusuyoruz . ??

bebelere meme xD

kardeşim bugun maç yapalım görelim kim nasıl oynuyor çok konusuyoruz . ??
ya kes bebe bundan sonra 4rmy zone veya sizinkilerle yapılan hiçbir maç rdj ile ilgili değildir...İzin vermiyorum var mı lan?bi kaybol git büzülmüşsek kabul ederiz biz.siz?sizin real teamdan 2 fake vardı 4rmy zone diye mac atmıyacaktınız o 2 fake senden iyi merak etme hadi qq.rdj 4rmy zone kavgası bitmiştir son noktayı koyuyorum ne maç ne pub sizle hiçbirşey yapılmaz ok? bir daha meesaj atma konularıma sevinirim...
http://canliklip.com/klip-izle-11256-Norm-Erman-Ender-Sagopa-Kadikoy-Merdiven-Diss.html bunu size armağan ediyorum...

sen şuan g.tüm yemiyor desene ?

sen ne diyosun ya ag bebesi vsde 5 katına cıktım sen gelsen macta ne halt yiyeceksin? kayboL oynamyı öğren öyle gel benim seviyemde değilsin 1o kişi varken 4o a 1o kasıyosun :S bebe 3 günlük csci hava yapıyor...

Bize gelip biz 4rmy ZONE yiz diye atmıcaklardı maçı. O iyi dediğiniz aliyle biri daha geldi maça noLdu sonuç aynı.

Lan ibyla ahmet adamların tag fake siz army zone yazmıllsınız maksatınız adaları karalamak ama fazla ugraşmayın sizin cülmünüz buna yetmez :) deniz sende fazla takma kardeşim önemli deil bunlar :)

Lan ibyla ahmet adamların tag fake siz army zone yazmıllsınız maksatınız adaları karalamak ama fazla ugraşmayın sizin cülmünüz buna yetmez :) deniz sende fazla takma kardeşim önemli deil bunlar :)

haklısın burak da atıp tutuyolar.

Geri