~ rd`j # w$ -4Rmy``ZONE ~> Hem de 4v5

1
EXE RANK

Khardesh`s

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Khardesh`s
Selamün Aleyküm arkadaşlar. Bu aralar deniz arkadaşımız bizlen maç istiyordu. Sizle bir daha maç filan atmayız. Maç başlamadan vurmuyorduk basede afktık. Hahaah falan yazıyorlardı. Nese maçta gördüler. Maç 4v5 başladık. 4v5 bitti. Ama nasıl bitti. Gerçekten çok eğlenceliydi. Army zone deki bazı güzel oynayan arkadaşlarımız sayesinde. Az kalsın ct deyken gidiyorduk. 1 el alamadık ama sona doğru aldık. Ct deyken hltv kapanmış. İlk el 11-1 2. 8-2 ydi. Hltv 8-1 de kapanmış isterseniz daha sonra onu da koyarım ama gerek duymadım. Neyse fazla uzatmaya gerek yok.

Expurgator ~> ibo qiovinco tk
Ahmet ~> Ben Khardesh
Muhammed ~> Matchless Rey Maho :)
exhoust-valenjua ~> zeki king

4v5 akar herkes bakar.

İşte o SS :

Birasdan İNŞ bugün yine yeni attığımız başka bir maçı da koyacağım. O da 13-3 bitti. W.n.L clanlaydı.

qL harici post kasma.
qL bana ve tüm takımıma.

qL bizlere...Tagı fake yaptılar yenilcekleri belliydi...Real team gelsin diyolar.Emin olun bu teamları reallerinden daha sağlamdı...~ rd`j akar durduramassın...

Abi herkez bi hava ya Onemsemıyorsn sonra Havalara qirioLar :D

Sonra Farkı basınca oynayamadk derLer :D

anlamadım laf kime gitti :D ?

ÖnceLikLe tebrkLer iBo

1.Bu ReaL değiLdi Yine sw de 2dk da kurulmus bi cLandı
2.3 kişi fake vardı
3.hLtv den oyunu iyi takip etmişssin anLaşıLan
4.Bizim cLanLa ne aLıp veremedğinz Var bunuda anLamış değiLim
5.hLtv de msn den atarsan Sevinirim
6.Bu bi oyun yenmekte var yenLmekte Bugün yenLen taraf oLduk başka zaman yenen taraf oLuruz

Bazı havacılar şimdi hava basamıyo. Depolarında kalmamış xP yorumlar nerde.
Sercan ibo bilşey demedi iboya dediler sw de bu 1

2. Bizim 1 kişi eksik.
3. 1 kişi pc de sorun vardı kasamadı onu da geç 3v5.
4.Real deildi anlamam. Gelmicektiniz. Bizim reali gör ondan sonra konuş. Denizi bize koruma. Herkes kimin ne mal olduğunu biliyor.
5. Deniz kıskanıyıo. Konusunu ibo nasıl kapattırdı xP.
6.Bizdeki adamlar size gelmediyse o denizin sorunu demekki o kadar iyi biri değil.
7.Ayrıca biri ibo ya sen giovinco sun kesin dedi. Fena yedi. 3 kişi fake miş xP
8.HLTV ye ekran diyosan bilemiyorum. Millet çekemio. Naparsın

rdj çakar army zone bakar hadi qq

Bazı havacılar şimdi hava basamıyo. Depolarında kalmamış xP yorumlar nerde.
Sercan ibo bilşey demedi iboya dediler sw de bu 1

2. Bizim 1 kişi eksik.
3. 1 kişi pc de sorun vardı kasamadı onu da geç 3v5.
4.Real deildi anlamam. Gelmicektiniz. Bizim reali gör ondan sonra konuş. Denizi bize koruma. Herkes kimin ne mal olduğunu biliyor.
5. Deniz kıskanıyıo. Konusunu ibo nasıl kapattırdı xP.
6.Bizdeki adamlar size gelmediyse o denizin sorunu demekki o kadar iyi biri değil.
7.Ayrıca biri ibo ya sen giovinco sun kesin dedi. Fena yedi. 3 kişi fake miş xP
8.HLTV ye ekran diyosan bilemiyorum. Millet çekemio. Naparsın

rdj çakar army zone bakar hadi qq

iBoya Ben dedm Sen qiovincosun die Baktım ses yok seda yok Bu reaL team değiLdi iSter inanın ister inanmayın.Maç başı biz haha Zuahah gibi kelimeler kullanmadık Sw pub ayardayken de panadol arkdaşımız kesemeye çalıştılar sadece ona güLdük Buda böyLe biLinsin Benm KimseyLe bi ALıp veremedğim yok Bunu Siz gayet iyi biLiosunz

Denizi Savunmaya geLince o Benm cLan arkadaşım Bu cLanın temeLinin birLikte attık bırakta koruyum demi ahmet Kardeşim dedm adamLar Yarı yoLda bıraktı ama onLa SağLam bi şekiLde Devam ediyoruz Ve inşaLLahta Devam ederiz Gerçekten güzeL maçtı TebrkLer.Bu bi youn bana Göre ama Size Göre bi DüşmnLık meseLesi oLmuş

düşman değilim kimseyle daha dün büzdüğüm bebe bugün king olup benim karşıma çıkıp benle vs isteyemez.2 günde adam mı oldu deniz?okyanus olur yıkarım barajınızı...Ayrıca sizin teamdan creaj ali de 2 günde adam olmuş.Daha dün sünnet ettirmiştik ne ara büyüdü anlamadım :S qL harici post kasmayın tartışma çıkarmayın mesajlarımı okumayan adam vs diyo hala bana

tmm kavga yok beyler

beyler akşam saat 9 da real team maç var görelim bakalım

Beni neden çağırmadınız la :(

halil knk msn aç titretek açmadın ki knk :D

Sende haklısın knk özelden atsana senn msn ibonunkinden konşmuştk senle :D

Tebrikler Ahmet

eee yorum yok mu :D

oyun bu elbette 1 yenen 1de yenılen olması lazım onun ıcın tartısmaya qerek yok [ qL 2 teamada.... :) ]

Geri