RawSecurity ( OMEGA HOOK X) FRAG :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RawSecurityX

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
RawSecurityX
Konu editlenmiştir

Hile ve benzeri Şeyler Paylaşmak yasaktır !

Edit ( -Reiz ? )

netbilgininin düştüğü duruma bakarmısınız :/ yazık

[quote="BY.DEPRES|]netbilgininin düştüğü duruma bakarmısınız :/ yazık[/quote]
hayırdır ne bakımdan ? bu konu ile netbilginin ne alakası var ? sen o düzgün temiz oynayanlara inandığın adamların nadirle olan diyaloğunu bilmiyorsun sanırım :) burası devlet veya belediye mide düştüğü durum olsun kardeşim :)

lütfen birazcık olgunca sözler söyleyin veya beğendim,beğenmedim gibi cevaplar..

hayırdır ne bakımdan ? bu konu ile netbilginin ne alakası var ? sen o düzgün temiz oynayanlara inandığın adamların nadirle olan diyaloğunu bilmiyorsun sanırım :) burası devlet veya belediye mide düştüğü durum olsun kardeşim :)

lütfen birazcık olgunca sözler söyleyin veya beğendim,beğenmedim gibi cevaplar..

kardeşm yüzsüzmüsün ? şakamısın ? numaramı yapıosun ?
Lamer

[quote="BY.DEPRES|]kardeşm yüzsüzmüsün ? şakamısın ? numaramı yapıosun ?[/quote][quote="BY.DEPRES|]
Lamer[/quote]
Kıskanmaya gerek yok :) lamer senin gibi olur biz bak naadir ibnesinin programını defalarca kırıyoruz lamer oluyoruz senin gi bi koca karılarda bize lamer demekle uğraşıyor :) sen adamsan ben o..... yum kardeş ;)

ayrıca bana burdan kelime yapacağına yüzüme konuş telefon numaramı yazdım mailine ;) çekemeyene takarlar koçum akıllı ol ..

çoluk çocuklar basmış burayı asıl sizin gibiler yüzünden yazık olmuş bu netbilginine :)

adam kıskanma diyo ya haha :D lan olum şakamısın sen :D

telefonda yüzleşek birader burdan laf etmeye gerek yok özeline yolluyorum telefonumu ..

:D gülüyorum sadece diğerlerinin ne diceğini merak ediyorum :) boş bi insansın devam et qL sana hade bakalım

rezil herif ya utanmıyoda

amg malı hıle acmıs salak ya :@ 10 yasındakı cocuklar cs oynarsa + 18 ıstıyoruz :)

Telefonda görüşünce yüzyüzemi oluyor? Burda yapacağın diyalog ile ordakinin farkı ne? Ayrıca hile açtın diye ne oldu anlayamadım olayı kralsın aferin sana adamsın dememizi mi bekliyorsun yani?

Bide laf söylemişsin '' Rica Ediyorum Silmeyin :) Method Uyar Kardeşim Şu Elemanlarını .. Hile Paylaşmıyorum FRAG Paylaşıyorum ... '' bu form'da bir aralar hile movie bile paylaşmak yasaktı sen neyden bahsediyorsun ki?

adam x-zone cracklemiş satıyo kötü bişey de yapmıyo eğer alanlar adam olsaydı almazdı eğer hile diye bıktıysanız sitim geçin :D
Mha$aLLaH KHarDe$iiimmmm, YhAKı10 HaNNyy. iiiyiii $atı$l@r

adam x-zone cracklemiş satıyo kötü bişey de yapmıyo eğer alanlar adam olsaydı almazdı eğer hile diye bıktıysanız sitim geçin :D
Mha$aLLaH KHarDe$iiimmmm, YhAKı10 HaNNyy. iiiyiii $atı$l@r
:D Fake sxe Steamda senin tabirin Sitimdede Geçiyor :D

Hile Paylaşımı yasak !

hile insanın kişiliğini gösterir hile kullanan sadece aciz bir eziktir. Bu forumda kimlerin gh hile olduğu zaten belli

rawsecurityden gh alanların %80-90 ı nbdendir kesin :)

çoğu insan sitime hile yok diye geçiyor o yüzden çok nadir hile açan var

bu konuyu editleyen yarmagül ? hilemi paylaştım ben kardeş ? çoluk çocuk basmış burayı ayrıca bana sövmeye çalışan çocuklar :) ben burda naadir ibnesinin programını kırdıgıma dair bir belge amaçlı iş yapmış bulunuyorum sizin yaptıgınız yorumlara bakın =)

şu method gelsin çocuklara yazmış moderatörlü neyin ne oldugunu anlamayacak kadar cahiller zaten şunları bi silsinler :) burası akıl almaz derecede şizofrenlere kalmış ...

düzeltme zamanı ( ESKİSİ GİBİ [CO-ADMİN] ) :)))

şu method gelsin çocuklara yazmış moderatörlü neyin ne oldugunu anlamayacak kadar cahiller zaten şunları bi silsinler :) burası akıl almaz derecede şizofrenlere kalmış ...

düzeltme zamanı ( ESKİSİ GİBİ [CO-ADMİN] ) :)))

Sen ne Saçmalıyorsun ? bana onu sölermisin Yukarıda Bi konu var Forum kuralları bi oku istersen Hile Hile movie ve SS ler Paylasılması yasaktır !!

Ondan sonra Gel burada Konus Haksız yere kımsenin konusu editlenmez ! Kırdı isen Kırdın kendınde yada Başka Forumda Paylaş Burası senin hile ss lerini ve benzeri geriliklerini Paylaşacağın bir Forum sitesi değil !

Konu yoruma Kapatılmıstır !

Bunu iyi oku http://www.netbilgini.net/threads/hile-movie-ve-ssler-hakkında.154429/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri