Radion Ghost h4x SS

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan himmeL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1
EXE RANK

himmeL

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
himmeL
edit.# eqz0tk

edit.# eqz0tk

annesını nasıl katar bı oyun ıcın ya :S yazıklar olsun kansız kavat

ahahahahhaha :D xzone olcak 1 de tw vercem. oda guzel be su alemde herkes bılyıor tw vermedımı? snamı vercem amele

FakeLerLe Yetmiye Devam Kocum :)

la salak aklını kullan ? tw verdıgım kısıler bellıdır. denıze verdım roulcastq kazıma verdım Dev1 gorkeme verdım hıc bırıde bsey bulamadı emın ol :D xzone varken sna tw vercem he :d ah yavrum ah. ogrencen senı bılende bılıyor :D

la salak aklını kullan ? tw verdıgım kısıler bellıdır. denıze verdım roulcastq kazıma verdım Dev1 gorkeme verdım hıc bırıde bsey bulamadı emın ol :D xzone varken sna tw vercem he :d ah yavrum ah. ogrencen senı bılende bılıyor :D

Shorty Bile Şahit Tw Verdiğin An Oda Vardı Oda'da

ben gıreyım ıstersenız ? ŞAT diye bulurum silse bile ? xd

Ahaha Radion babasına tw wermez sana mı vercek bi de gh ortadayken :(

Yazık Bide Annesinin Babasının Üstüne Yemin Etmiş :S

olayı kotuye surmek gıbı olmasında aynı balyoz oda yemın ettı obur dunyada nası hesap verecek
!

olayı kotuye surmek gıbı olmasında aynı balyoz oda yemın ettı obur dunyada nası hesap verecek
!
ben halen yeminimin arkasındayım vallahi billahi ben gh le felan king olmadım ? bileğimle king oldum . senin yaşın senesincedir cs kasıyorum . yaşim 23 . sen kırmızı donla gezerken vallahi ben kafelerde bu oyunu oynuyordum . herkesin gh demesi normal . nickimin hakkını veriyorum ;)

edit.# eqz0tk

Radionu Kinq Sananlar Alın İşte Burda Hile Screen Shotları :D

edit.# eqz0tk

edit.# eqz0tk

Konu yoruma kapalı.#

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri