Radion Fatih ghost almak İsterken :D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan q0Rqe0us
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam senden gh isterken senin verdiğin cevaba koptum ..! La böyle şerefszlere verilebilcek en güzel cevabı vermissin helal olsn..!

adı nE :D:D qh ıstıyenın

Adam king. Dağılın beyler.

adamlar kiniqqqqq :D ...

adam fena gardaş :drool:

Sonra biz oynamayı biliyoz derler ayıplan size.

bende bunun pc qirdm xzone-reactor 10.2 qorunce direk quit attı ss aldmda tw uyarı verdi qozukmemisti.

ıste sızın gbı botlar bole dusunuyo aykut sende daha pıyasaya cıkalı 3 4 ay oldu ben kac yıldır radıon kullanıyom gh movıem cıkmadı senın 3 4 ayda hıle demıyen kalmadı ben troxs nıck alıp yardırcama senın nıck alır yardırırım sen rahat ol aslanım :D allahın botları koydugu ss bak :D:D

[quote="` Rad!oN ~']ıste sızın gbı botlar bole dusunuyo aykut sende daha pıyasaya cıkalı 3 4 ay oldu ben kac yıldır radıon kullanıyom gh movıem cıkmadı senın 3 4 ayda hıle demıyen kalmadı ben troxs nıck alıp yardırcama senın nıck alır yardırırım sen rahat ol aslanım :D allahın botları koydugu ss bak :D:D[/QUOTE]

Lan olum sonunda :P işareti yapmış görmüyonmu adam dalga geçiyo senle sen ciddiye almışsın.. :S
hahha SIKINTI herif ya :D

kardes ıste bunlar turk olanlar :P anl***** bılmıyen bebeler cs oynuyo daha konusmayı bılmıyo allahım ya kop kop radıon fatıh murat botundan gh ıstıyo :D:D:d: abı gh kac para babamda para cok sole alcam :D

:D adam dogruyu diyo hile satanamı yazcak sanamı yazcak :D adam belliki dalga geçmis Sizde elinizde ne var ne yok koyun buraya paylaşım forumu degil mubarek haber sitesi :D

ahahahahaha :D yarıLdm :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri