Radion`EFSANE` Cs Birakti CFG`Si burda !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan immort4L
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Paylaşım için sağol.
Cfg sağlam olabilir ona lafım yok ama kimse reel atmaz ;)

Paylaşım için sağol.
Cfg sağlam olabilir ona lafım yok ama kimse reel atmaz ;)
yanılıyorsun kardeşim forumda yemin ediyorum orjinal CFG'm var ! kimse inanmıyor zorla inandıracak değilim SS paylaşımları yapıcam Maç V.s ordan bakabilirsiniz. iyi forumlar

yanılıyorsun kardeşim forumda yemin ediyorum orjinal CFG'm var ! kimse inanmıyor zorla inandıracak değilim SS paylaşımları yapıcam Maç V.s ordan bakabilirsiniz. iyi forumlar

Kardeşim herkes senin gibi iyi niyetli değil ki az kişi reel atar,istisnalar kaideyi bozmaz dimi :)

hıle dıyenler ozellıkle rets senın kralını ezdım cs alemınde 3 sene oynamıyım gene gelır ezerım cunku efsaneyım sen kendını bılekle oynuyor sanıyorsun ama bılek nedır bılmıyosun herkese hıle dıyosun sızce tum gdr bna hıle derken standart neden demedı ? ve tum herkes standarta derken ben neden ona demedım bu dusun ole yavrum post kasma her zaman kralım. cs gerı dondurme ezerım

başarılar.

Fatih kardeşim sen bakma bunlara :) Sağol cfg içinde :) :)

[quote="By.']Fatih kardeşim sen bakma bunlara :) Sağol cfg içinde :) :)[/QUOTE]
bana ne dıor buna ne dıor QW:EQW:EQw
ne amele adamlar var ya

BAK FATİH VARYA SICSINDA BOKUYLA OYNASIN HILESI BITINCE CS BIRAKIYOR HILEYI ALINCA GERI BASLIYOR ANLAMADIM KI bu veletlerı :D

Fatihi ÇekemiyenLer Anten Taksın :wink:

Niye bırakmış ? Süresi mi bitmiş?

Teşekkürler.

ulan gavat oglu gavat esl steam gecıyorum ordada team cıkarda babanı getır karsıma ordada gh acacam kufrettırme bna forumda sımdı post kasma

pasalı nerde lan gh movıem macta ezdım sızı nerde ?

​Teşekkürler.

Geri