Radion basarı sergisi daha koymadıgım cok var :D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Radion
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fatih bunlar sxe 11.8 cıkmadan once attıgın vs ler hepımızde bılıyoruz kı cargador kullanıyordun la sımdı ınkar etme herkez sovuyordu hatta butn herkez bılıyor ne oldugunu ıtırafda ettın burda bole artıs artıs konusma gecen gun resıstance mı ne bısı kurmusun tekrardan kavgalı oldugumuz halde geldın tekrar clana cagırdın kufur etmıcem dıorsun daha nese işine bak

ıyı o zaman 5 sanıye ıcınde gel hadı hmen sımdı tmm onları yenmedım yenmedım say gel senı yeneyım madem sey gel

16-2 kuyruk acın duruyor heralde :) nese by muhattab olmucam sana laf yetıstırmeye degmez

ss koysaydın daha iyi olurdu nerden bilek bunları yendiğini ama yinede başarı..

Beni Yenmedi Dien varsa Cıkar Zaten Fake Die Bu Zırt

AMK ITI ALIYON GH OYNUYON BITINCEDE CS qq dıon ak veledı :)

ql adam oynuyor ,,

radionmsun nesin senle ne ara vs attım ben ?? seviyeli atın lütfen ya ben skynet bu arada

başarı..............

gele başarılar . :)

Temiz attığı 1 tane vs yoktur :)

yav bu kadar kıng ınsan varsa sky net sna seslenıyorum qıhhrec sanada gelın zırt gelcek rahatsız gelcek recovery alpay gelıp hakemlık yapacak ws ortasında tw verecem bu kadarmı ulan krallınız bu kadarmı oyunculunuz gelın senoyna ws atalım hadı atcaklar profıle come .

sen tw verince milleti kimin pc sine sokuyon?

yoksa kanulto dallaması gibi virtual pc mi kullanıyon d

ws zamanı fıroyu başkasının pc sine sokmuştunda:D

o halle bile 10 el vermişsin yazık :D

gele kardesıme cekemıyene anten .d

Lan mk botu sen ne utanmaz adamsın burdakı yendiğin adamları sen gh acmadan yemınle 1 tanesını bıle ezemessın mk lameri rezile bak ac yardır kitapsız seni kaybol gözüm görmesin seni .. ibinee

efsane :D şymn efsanesii

Gele kardeş.

Geri