-rA vs kn`f eppixx

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1
EXE RANK

~ LAXON *

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~ LAXON *
Arkadaşlar arkadaşlarımın yaptığı maç sonucudur knf eppixx leri yenmişler benim işim vardı maça giremedim Buyrun ss Çakallar rezil olmamak için isim değişiyorlardı tam o sırada ss alınmıştır Buyrun ss Bir yorum atmadan geçmeyelim :thumbdown:

nick deıscekler dio ne sacmalıon sen? Ayrıca Fake team dı aksam gelın Atalım..

Başarılar.

qL bize ßaşariLar . EneS.# :}

efasfdafs fake teamdi ilk sette yenerken g*tler tavandı 2. sEt agladınız Brak Bu işLeri qibvaL Aim Dedigin Ss Lerim War Elimde İstersen Atıyım ?

Denizi gorduk aimci hLtv war di Maho abiydi .soledi ßana . denizi izledim. die aim acmis oynuor :D

fake team La maç atmsz :D :D :D

Arkadaşm Utanılacak bişey yok

Post kaSma Kardeşm qeLe weR geC Hemde ßiz Kime Utanın demişizki ?

qL de size niye nick değişsinler :( hayırdır yani . bi teama yenildiler die.

deniz napmış ya adam acaib kasıodu orda öyle one ya 2-10 :(

hayırLısı (: ``

kardesım knf bnm eskı teamım sunu bıl o mac afake çıkmıslardır buyuk ıhtımal ayrıca hayatınızda ılk defa bı takmımı yenıonuzda nbye koydunuz hemen :D

Hayırdır ? çakallar derken cLan diye bi tarafımda dolaşıyorsun :D Tartışma yaratıcak şekiLde yazmayın , hakkınızLa yenmiş gibi hiç konuşmayın çoktan yendiğiniz halde pompalı alıp bekliyoduk anlayın diye :D mac sonucu sizden adam kim yendi diye soruyorlardı ayrıca ibo sana hiç yakıştıramadım işine gelince kardeş işine gelmeyince ezikler mi OLduk vs lerimizi unutmayaLım beyler herkes kendi çapında konuşsun

Karşı team o kadar güçlüydü ki , deniz fln herkezin eli ayagı tutuldu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri