R6.cfg SONUNDA Geldi AK47-Rulz Aim Vectors USP Deagle Dehşet.m4a1 vectors loaded!!

Bakalım deniycem ii yada ii deilse Yorum atarım tekrar eer beyenirsem +rep :D:D

Eyw... Erenim

Önemli Değil Arkadaşlar Herşey Sizin İçin Ama Ben Size Ak47 Denemenizi Tavsiye Ederim Dehşet m4a1i Zaten Cfglerimden Tanırsınız :)

La nebicim cfg cl_bob ayarı bile yok aim ayarı desen Berbat ötesi Sakın indir meyin Arki ler Bende Uyarı İğrençbi cfg Buna cfg bile denmezz bu cfg yi indircegine cfg siz oyna daha iyi O kadar yani...

Saolasın kardesim emek wermissin qüzeLe benzior cfg denicem bu arada 1.6 qeciormu ? Simdiden Teşekkürler ;)

LiveForMe Geçiyor 1.6 CarSı O Senin Yorumun Ama bana cl_bob 0 Ayarı Yapılmış Bi Cfg ver ? hadi ? Sxe cl_bob 0 cl_bobcycle 0 Komutlarını deaktif etti Anca Oyunda Yazılabiliyor.

La nebicim cfg cl_bob ayarı bile yok aim ayarı desen Berbat ötesi Sakın indir meyin Arki ler Bende Uyarı İğrençbi cfg Buna cfg bile denmezz bu cfg yi indircegine cfg siz oyna daha iyi O kadar yani...
:D Sen Cfg Den Anlıyonmuda ? :D:D:D Bosver Eren Cekemiyolar :D

Valla Okan ya ÇEKEMEYEN ANTEN TAKSIN.;)

ya arkadaslar cekemedimden deyil Yemin ederim bendeki cfg lerin hepsinde cl_bob 0 ayarı vardı o yüzden

ya arkadaslar cekemedimden deyil Yemin ederim bendeki cfg lerin hepsinde cl_bob 0 ayarı vardı o yüzden

La anten bende simdi r6 cl_bob ayarı yok dielim oraya yazzarım ama sxe aktif edmior bos bos konusma kardesim hade bu sitedeki tüm cfgler qüzeL

Sorun CFG de degil Sorun sende Yani Sende ~ BiLek ~ Yok kardesim :)

carsı Ozel Mesajdan Msnni ver bitane cfgyi at gorelım kardes ? ok

böle cfg görmedim süper ötesii...herkes denesin bnce

Carsı Bak Kullanmasını Bilenlerde Var ;)

Adamsın ! cfg akıyoreee

saoL pAyLa$ım için ...

Önemli Değil Arkadaşlar.

Teşekkürler deniyorum :)

Fenasın Ak-47 ne Öle Be ! İnsanı Banlatıyo vaLLah :D sağoL Ne Desem Az Çok Fena :)

Sağol +rep Verdim

Önemli Değil Arkadaşlar :)

Geri