-R.Julie`s # vS never bd // 2. El Banned

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan himmeL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1
EXE RANK

himmeL

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
himmeL
Tartışma yaratmayın

qL kardesım :D

qeLe beyler :D

geyLeeee..!

bu himmel 97 li babasından nasıl bi şekilde para alıoda nadire atıyor anlamıyorum buradan ptt ve tüm banka şubelerine sesleniyorum +18 harici para alışverişi kabul etmeyin bu clanın açtığı banladılar qh dediler konularına clan harici qL atanın aklından şüphe ederim qL never bd clanına

Valla mı la öle mi oldu alla alla ne kadar hayat ürünü bi insansın sen la .d

himmeL qhci saten

Bu konu altından küfür argo vs görürsem ​banlarım

tartışma yaratacak yorumlar atmayın.

Gereksiz Post Kasmayınız..!

Gereksiz Pos Kasmayn Bilen Bilr

bilen bilir :) haklısın qH olduqunuz kanıtlandı cs 1.5 bıraktınız qq dediniz cfg lerinizi satıodunuz :D alan oldumu merak ettim sonra steam geçtiniz neoldu da geri döndünüz paramı biriktirdiniz ??

Bela sen ne konusuosun Gibson Clanını 12 - 0 ezdik te clanın dagıldıgı zamnları unutma o zaman aglıodun tw tw die verdik bişey bulamadın . ardından sen vernce neler cıktıgınıda bilen biliyor .

BeLa tk dönmüş yine sahaLara :D:D:D:D hani gh oLduğunu kanıtLayınca 1.5 oynamıcaktı daha ? kişiLiksiz insan.

bilen bilir
001_smile.gif
haklısın qH olduqunuz kanıtlandı cs 1.5 bıraktınız qq dediniz cfg lerinizi satıodunuz
biggrin.gif
alan oldumu merak ettim sonra steam geçtiniz neoldu da geri döndünüz paramı biriktirdiniz ??

KARDESM DAHA GATHER GORMEMSDRSN STEAM FELAN .? 2 FRAG KOYYUM SUS OKE ? :) SANA YETER v1.5 GH ALAN KING OLR CLANMI VE BENIM TEMZLGMI BILEN BILR

ac8f1215.bmp

c61eb846.bmp

Mal ak 2 FRAG koymuşş Ben Gatherda Attıgımm Fraglarınn SS lerini bile almıommm Gereksiz insan senii .. Duyanda Gatherda Çok saglam adam var zanneder . Bilmeyen İnsanları kandırma boş yere neyse bida bnde ss lerini alayım fraglarınn gatherda :D boş adam

Burdan Admin'lere Sesleniyorum Gereksiz Post Kasanlar Cezalarını Alsınlar..!

Konu yoruma kapanmıstır.

Tartışma.#

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri