~r[A]wenche * ` BUGRA Tk Movie Vol 14 ;)

Sen Çok Kingsin Ya Bana Sanki Allahın Süzüğü Tamam Fazla Kirletme Paylaşımımı :) Uzaklaş :D:D

BAŞARILAR BUĞRAM <3 :)

I`ve Lie >> cLan AkaR.
-iLLede`seN ~Reyiz.`
Gereksiz eLeştiri GizLi hayranLıktır..

vol14 ? Bi koyabilir misin geriye kalan 13 videoyu?

başarılar bugra.

gl kardesıme :D

Buğrama galpppp gl kanka.

Ne ezik adamlarsınız, güya kendinizi king göstereceksiniz ya 4-5 tane tk atarsınız üçer üçer sayar vol14 yazarsınız. Aferim hep böyle devam.

Ne ezik adamlarsınız, güya kendinizi king göstereceksiniz ya 4-5 tane tk atarsınız üçer üçer sayar vol14 yazarsınız. Aferim hep böyle devam.

Herkez Ezik bi King Sensin :) Senide biliyoruz kemaLcım Fragda Fotoshop yapıp Kendini King GÖstermeye Çalıştıgını Ben Yalan Söylemiyorum Gerçekden voL14. Beni Bilen Biliyo Tanıyanda Tanıyo , Benle Zıtlaşıp Durma Ve Paylaşımlarıma Yorum Atmamanı İstiyorum.

Herkez Ezik bi King Sensin :) Senide biliyoruz kemaLcım Fragda Fotoshop yapıp Kendini King GÖstermeye Çalıştıgını Ben Yalan Söylemiyorum Gerçekden voL14. Beni Bilen Biliyo Tanıyanda Tanıyo , Benle Zıtlaşıp Durma Ve Paylaşımlarıma Yorum Atmamanı İstiyorum.
Ben kimseyle yarışta felan değilim king olduğumu vs. iddaa da etmiyorum. Fraga fotoşopu attığım zaman zaten belirttim fotoşop diye, senden de bir isteğim var sen şimdi 13 tane videonu koy bende senin isteğini yerine getirip bir daha konularına yorum atmayım. Olur mu?

Konuyu daha fazla uzatmayın beyler,

Tartışma yaratmayın gl'ni at geç.

Ben kimseyle yarışta felan değilim king olduğumu vs. iddaa da etmiyorum. Fraga fotoşopu attığım zaman zaten belirttim fotoşop diye, senden de bir isteğim var sen şimdi 13 tane videonu koy bende senin isteğini yerine getirip bir daha konularına yorum atmayım. Olur mu?

Yani neden Benim Açık bi tarafımı yakalamaya Çalışıyorsun ki ? O daha onceki VOLLER Eskilerden de Koyulmuş Voller vardır. Burda Paylaştıklarım Daha Önceden Konuldugu için Bulamıyorum bulsam senin gibilere neden Ağzımı eğeyim ki. Bak Tekrar Söylüyorum Rica Ediyorum Konularıma Başka şekiller Hariç Yorum atma , Yoksa Tartışma çıkıcak Forum kurallarınıda Okumuşsundur Umarım.

Saygılar.

Sen insanları kandırıyosun volbilmem kaç diye sıkıntı yok? biz senin açığını bulduk sıkıntı var. Bu nasıl olay anlamadım. Neyse ben zaten alacağımı aldım. İnşallah bir daha böyle yollara başvurup ufak hatalar yapmazsın.
Başka yorum atmıyacağım senin ne bu konuna ne de başka konuna(gerekmedikçe). İyi forumlar.

Geri