-r[A]d!oN~ <K1nq> ws -WasNeu.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Wasneu!
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

Wasneu!

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Wasneu!
Başarılar.. bende aynı dertten muzdaribim

başarı . gl ğanğa..

Teşekkürler kanka

Başarılar.

Başarılar.

Teşekkürler

ben sna sunu solıyım sende bılıyosun o zman mausum dandık fps 60 bugun dedım herkesın ıcınded dıyorum benı s0da yen cs bırakmıcam hatta sole yapak yenılen cs bıraksın ?

Kerim kardesim sen fatıh ı so da yen harbıden herkes şahıt cs bırakırım. benı bılıosun sözümün eriyimdir. herkes te şahit kardesım :)

Radionu Alamaz.

gele kardeş

[quote="` Rad!oN ~']ben sna sunu solıyım sende bılıyosun o zman mausum dandık fps 60 bugun dedım herkesın ıcınded dıyorum benı s0da yen cs bırakmıcam hatta sole yapak yenılen cs bıraksın ?[/QUOTE]

Bak senı böle bilmezdim ben o zaman bana böle şeyler solemedın yok fpsm 60 mausum dandık falan dıe bana solemıyor muydun ben sende bısı var derken bız ole dandık aletlerle oyamıyoz dıe 50 60 tl lık klavyem mausum var dıe sımdı burda bos yapma mac ss lerı koyuyordun orda falan fpsn hep 100 du sımdı burda konusma gele nı ver geç tamam mı fatıh so da yapcaz 1 aydır duzgun cs gırmıyorum pıngden dolayı gecer gecmez senle ws atacam so kasmaya yenı basladın herkesı ezcenı mı dusunuyosun cs bırakmasınada yaparız !

[quote="-dex ']Radionu Alamaz.[/QUOTE]

O zaman bu ws de Nıe yenıldı ? Gel ws atak dııp duruyordu el vermem dıordu al yaptık so dada yapcam fatihle söz veriyorum

qL Başarılar

kerim seni bilirim ama so da fatih abiyi yen valla cs bırakacaklarmıs bende bırakıyım.

Geri