qob`w * - qHiReech.* ;; Mac Movie Vol 1 :)

2
EXE RANK

- qHiRech`.*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
- qHiRech`.*
good luck furkan'm basarılar

Öncelikle fraglar için gl.
Edit pek iç açıcı olmamış. Çok efekt + yakınlaştırma var. Ekran görüntü kalitesi düşük. Cl_bob 0.8 yapsaydın daha iyi olurdu. Hltw yi karatma yoluyla birazda olsa kapatabilirdin. Bu yorumu kötüleme olarak algılamayın. Sadece benim kişisel görüşüm ve düşündüklerim.

Gele Kardeşim Editlerin Harika olmuş hele o yakınlaştırma.

Edit pek iç açıcı olmamış. Çok efekt + yakınlaştırma var. Ekran görüntü kalitesi düşük. Cl_bob 0.8 yapsaydın daha iyi olurdu. Hltw yi karatma yoluyla birazda olsa kapatabilirdin. Bu yorumu kötüleme olarak algılamayın. Sadece benim kişisel görüşüm ve düşündüklerim.

yarım saatde yapılan edit 1 saati bulmadı.Düşüncelerin için sağol bidaki movieyi yaparsın umarım :)

Çok efect olabilir bilerek yapıyom ne yapıyım :) Yoksa edit'in 10 dk lık işi var diğer türlü zaman geçmiyo ama görüşlerin için yinede sağol :)

yarım saatde yapılan edit 1 saati bulmadı.Düşüncelerin için sağol bidaki movieyi yaparsın umarım :)
Edit süresi önemli değil :) Yarın atarsın bana yaparım sana bi movie benim için sorun olmaz.
Bir de şu yanlış anlaşılmasın ben çok iyi edit yapıyorum veya iyi movie yapıyorum diyorum anlamına gelmesin. Ben öğrendiğim kadarıyla sana yardım etmek istedim. Özelden msn at yarın yapalım sana bir movie :)

Başarılarının dew***** dılerım abi :)

good luck galdaş. :)

qL basarılar :) güzel olmus

qL kardesime basarıLar.

qL knka :D

-----------------

qob`w * -diAb|e. ~ 4Lowe. ;;

Basarılar frKn

Geri