qob`w * CLAN DAGILDI ``

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kanuLt0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aynen hayırlısı kardeş ;)

valla sizin gibi playerler zor yetişiyor 5 kanult0yla dünya şampiyonu olursunuz siz ya :( :( :( :(

Hayırlısı Buymuş beyLer yolunuz açık olsun

Sercan dağıldık hala uğraşıyon 2 dk sus anaa :)

pff çok üzüldüm şimdi kink ler clanını dağıttı :001_tongue:

şimdi bunlar clansız mı kaldı la kanult0 gibi bi king gerçi clansı kalmaz :( :( :(

Yapacak Birşey Yok. Üzüldüm .

qobwun gururu akikokokokoh

baba ne dedim ben :} gob`w * u belki ben dağıtmıyacam ama hertürlü gob`w * dagılıcak dedim :) buna emre [ candella ] da şahit :d
ve ayrıca :D bekir gele başarılar hatırlarmısın bilmem map de_aztec ikimiz teroruz :) ne dedim o clan dagılır bekirrr dedim :D hatta sen asma felan girdiydin :D

furki ganga gele

kank o değilde qobwlar dağıldı ya şimdi kim tk atcak onlara adamlar her maçta Tk yiyo var mı böyle bişey :( :( :(

adam seco teka atıo :D :D

baba ne dedim ben :} gob`w * u belki ben dağıtmıyacam ama hertürlü gob`w * dagılıcak dedim :) buna emre [ candella ] da şahit :d
ve ayrıca :D bekir gele başarılar hatırlarmısın bilmem map de_aztec ikimiz teroruz :) ne dedim o clan dagılır bekirrr dedim :D hatta sen asma felan girdiydin :D

furki ganga gele

lan seco bedduamı ettın 2 gun once dedın dagılılacak dagıldı mk :D

kank o değilde qobwlar dağıldı ya şimdi kim tk atcak onlara adamlar her maçta Tk yiyo var mı böyle bişey :( :( :(
seco buluruz bekirin kurdugu clanların oyuncularını :D atarız yine

lan seco bedduamı ettın 2 gun once dedın dagılılacak dagıldı mk :D
ganga :D benim dediklerim çıkıyor :D bakın söylüyorum oyunda emegiyle kasan toplam kişi sayısı 250 yi geçmez oysaki kaç milyon kişi oynuyor

F16 lar düştü hayırlısı :D F16'ların gazları zehirlemesin dikkat..! :P:P

Geri