qob`w * & 4Leath` Bunu unutmuşlar sanırım :)

2
EXE RANK

- qHiRech`.*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
- qHiRech`.*
2 map yenmişler bizimkileri tebrik ettik ama bizimde kazandığımız map var koyalım dedik ama 2.yarı ss alamadık demo durmuş :) neyse buyrun.

72888238197943381530.bmp

gL için Teşekkürler.
4Leath`e başarılar.

Hahahhaha adam Sercan :D

sercan sen yokmusun sen :)

2. Yarı ss alamassınz Çünkü adamın kendi dedi ki yeter bu kadar maç sıktı dedi tam çıkcaktnz Train Aç dedik Train Açtık orda da Banned attınz :(

Buda Benden Geline 1 tane küçük Altın :D

Sercan mac bitti cıkıyorum dedim ben bilmeden konusmazsan iyi olur hltv den baksana ilk yarı siz 6 6 biliodunuz ondan bitmedi diodunuz ben bitti 4 atmıcaz diordum

7 - 5 ti diodum ilk yarı ama siz 6 - 6 oldugunu iddaa ettiniz işte sonuc

ilk yarı bak bakım 6 - 6 mı bitmiş

yanlış anlaşılmalara meyil vermeyelim

Sercan bu kadar niye uğraşıyosun bizimle anlamıyorum hadi bekiri geçtim bende varım bu clanda .

tartısma yaratacak mesaj atmak yasaktır

Hake tartısma yaratacak mesajlar atma

Furkan o clanda sen fhummox mesut özgr olmasa yapcağımı biliyorum ben o clana ama değmez 2-3 kişiliksiz için sizinle aram bozulmasın ;)

Trainde Ban attınz Onu Geçtim

Cbble da 5-4 ken yeter bugünlük diyip maçı bitiren sizsiniz o yüzden bişey demiyorum :D

3 Maç attık sadece 1ini aldınz onada almak denirse :D

Unuttugumuz bısey yok zaten orda 4 map attık 1 ını sız aldınız dıye yazdım :D Neden bu kadar sorun yaptın halen anlamıs deglm

2. Yarı ss alamassınz Çünkü adamın kendi dedi ki yeter bu kadar maç sıktı dedi tam çıkcaktnz Train Aç dedik Train Açtık orda da Banned attınz :(

Buda Benden Geline 1 tane küçük Altın :D

[IMG]http://img219.imageshack.us/img219/6853/decbble0000s.png[/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

bu bizden size hediye olsun çeyrek altın .
2. ise 5 -4 filandı ad*****z sıktı artık yeter dedi bukadar ama biz alacağımız sadece 1 elle o mapide alamicaktınız ama biz yinede 1 map alın dedik okdar iiyiz yani :lol: trainde ise 6 - 0 BANNED :D:D

qL beyLer basarıLar bosa konusuosnz buqun bız yarın onLar sadece bı oyun unutmayaLım..

Kesin Durmuştur Demo Eminim Bundan :)

Bu maçta olmak vardı ...

Geri