-qnctrkzlü` x7 SS'ler + ORJİNAL CONFİG (Yoğun İstek Üzerine) ~ * Türközülü Burak..

Teşekkürler.

Eyvallah sagoLn :)

Eyvallah basarılar
pubda ıstedm atmadınn

Paylaşim icin tsk.

oooooo eyw knk kac yıllık cfg knk bu :D

Ya yıLLıgı felan yok kardes her gun ayrı bısey yapıyom yanıı :D Smdı cok kral bı cfg var bı master arkadas yapmıs bana ozel yapms oyle dıyo onu kullanmaya basladım dogrusu 2 gun oldu .

Teşekkürler...

gL kardeşimeee (:

Teşekkürler....

qL kardsm basarılarının devamını dilerim..

pasasedat qh kapama dusu war bu fraqı onla yapmısındır qh nezaman kalkdı ozaman qörcez seni kocum kim aqlıcak ki sen kimsin ki adam ol da kocum artislik yapma burda ..

La Eskilerden Bunu Neden benım Paylasımımda soyluyosn . ben Pasasedat Degilim Ben Türközülü Burak qnctrkzLu` x7 SedatLa ne aLakam var . tanısıyorz , Klanındaydm. Bu fragLarın alayıda benım yanı sedatla felan ılgısı yok. Heryerde herkeze tw werebılırım oyun ıcı dısı farketmez. Kocum mocumda adam oL sen kımsın felan hayırdır yAnıı. gercı sanada bısey anlatacak kafada degılım gerekte yok tanıyanım var.. Ekmegıne bak kralsın ok.

qL'ni verdim panpa..

sana bise dien yok la sedat botu sandım da :)

Heee ok. yanlıs yerde soyluyosn yanı

olum sana bise diyen yok ne artislik yapıon ki

La olm bana kufur ettırtme gerızekaLı gelmıssın benım paylasımımın altında laf yapıyon Benı ayar etme Lan pasa sedatın burayla ne alakası var sktırgıt onun gonderısıne yaz :@ Olum moLum hayırdırLa noLuyo yanı

kes etsen ne yazar klavye erkeqi anca ordan edersin baska edemezsin adam mısın dünkü lamer :D

Geri