qioVoncoTk Ve tayfası Dal ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

kemolina12

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
kemolina12
Öncelikle İnsan Olanlara Sevenlerime Selamun aleyküm Ben Balyoz Aykut .
bi kac saat Önce Nıckımı banladılar buda yetmez gibi yerlebir3d Nicki Kardesımın Uyelıgınıde banladılar .
Sebeb Ne biliyormusunuz ??? Kral oLmam Çekememeleri . En kral Oyunun , En kral Movienin , EN kral Fragların , En kral teamın , En kral Popüler Cfglerin BEnde Olması .
Bide qiovinco Denen Nickini Daha Once hıc bır macta gormedıgım burda Forumda Pos Kasan biri Demezmi Sen Kimsin Hayranların kım :) Gösterelim . Method senın derdın ne anlamadım Heralde Sende Çekemiyosun Sürekli Ban + ceza msn eklede cfgmi atayım barışalım abisi oke ? :)
[IMG]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/2/10633.jpg[/IMG]
[IMG]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/2/10644.jpg[/IMG]

Dur daha Bak seni Nasıl qoT ediom otur ağlaaayın Bot tayfası sizi :)
[IMG]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/2/10665.jpg[/IMG]

DUr daha Bitmedii ŞHoww timee :001_cool: !!!
[IMG]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/2/10724.jpg[/IMG]

BAk BAk Sana Online Hayran Kitlemi Göstereyim :)

[IMG]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/2/10756.jpg[/IMG]

qiovinco Sen Ve tayfan Kimsinizla ? Kocum kım oldugumu ogrendınmı ? Siz yokken Ben Kinqofcsde tanımayan Yoktu ? Oke Siz Daha Kutu kutu Pense oynarken 2000 yılında Biz bu oyunun beta Versiyoununu kasıyorduk bebeler !!
Snnklc Denen " kA* Wolf " Bebesi Sen kimsinla ? seni ex juqadoresden atmadımmı kasamıyorsun diye zorunamı gitti 13 yasındaki bebe facede ekleyın cocukla yemın ederım 13 yasında 1.30 boyu war türlü türlü huyu var veletin ? :D :D Ya z1rt off adam king qotü büyük komo kafa seni ağla dur .
Ha bide Junior denen veled var kaideye bile alınmaz gözlük seni realde yüzüne tükürmem Çirkin Ördek yavrusu . coast senide unutmayalım annen kadar güzelsin . Ha bide khardessh şizofreni var . 1 moviesi bile yok best movie maker yazmıs . windows movie maker videosu yok acıyorum :(
Bide jiletx vardı unuttuk adam dedıgımız gaziantepin yüz karası movie + cfg icin dilendigi günleri çabuk unutmus . sağlam maclara benı cagırırdı aykut abi yardım et karsı team saglam bende gıder tek basıma macı alırdım memo nankör köpek yalanlasana o kadar gurur varmı sende :)
Ve unuttugum KOçlar sizi seviyorum <3

Balyozdan Alayınıza Kapak Oke ? efendi oLun bu seferlik bagısladım gencler

Fazla Kaçmış biraz.

lol ibrahimö

la bunlar forum kolpaları hala takıyomusun khardesh 1 bı qıovunco 2 mağdem sevmıyorsun konusma demı adamlar gelıp gereksız yorum gereksız elestırı yapıyorlar coluk cocuk dolu ortalık ... qLL

hLL olsun baLyoz .d

War böyle sığırlar napacan

ben o giovınco yla khardesh ın hıc bırseyını gormedım gıovınco nun bı vıdeosu var oda 4-5 yıllık haftada bir lınk koyuyo nbye :D hele khardesh anca post kasıo. :D nese

la bunlar forum kolpaları hala takıyomusun khardesh 1 bı qıovunco 2 mağdem sevmıyorsun konusma demı adamlar gelıp gereksız yorum gereksız elestırı yapıyorlar coluk cocuk dolu ortalık ... qLL

Bende Çocuğum :)
Biberonla Süt İçiyorum
Suyu Pipetle İçiyom Varmı diyceğin abiş

qiovinco ve khardes & tayfası su forumda yaptıgınız atarın %1 ini oyunda görsek eyv diyecezde lafta sedat pekersiniz icraatte elma şekersiniz veledler

Aykut abi takma kafaya ya dengesizler de benim garibime giden sey method ne alaka o niye ban atıyo sana :D ama suç sende bi cfg atmadın :D :D qL

qiovinco ve khardes & tayfası su forumda yaptıgınız atarın %1 ini oyunda görsek eyv diyecezde lafta sedat pekersiniz icraatte elma şekersiniz veledler

Yazın konuş kardeşim Şu anda inaktifiz :)

balyoz musun her ne b*ksan önce adam olmayı öğren sonra karşımıza çık oke.

ben o giovınco yla khardesh ın hıc bırseyını gormedım gıovınco nun bı vıdeosu var oda 4-5 yıllık haftada bir lınk koyuyo nbye :D hele khardesh anca post kasıo. :D nese
asdkjasdkjşasşdjasşdjsad öldüm burda 4-5 yıllık haftada bir link qwejkhqwlajkhdasd :D :D :D
offf fena kapak yapmıs valla hll olsun sana :)
Aykut abi takma kafaya ya dengesizler de benim garibime giden sey method ne alaka o niye ban atıyo sana :D ama suç sende bi cfg atmadın :D :D qL
methodda cekemıyor heralde ne bıleyım sureklı banlıyor bot :D
Yazın konuş kardeşim Şu anda inaktifiz :)
lan çirkin ördek yavrusu kalimero hangi yazdan bahsediyorsun :D geçen kışda diyodunuz 2010 yazında akacaz . her sene yaz diyip geciştiriyor botlar . az bi frag movie oyunculuk görek adam haklı . söze gel kapak yapmısla size bak okuyupda ağlayın veledler "qiovinco ve khardes & tayfası su forumda yaptıgınız atarın %1 ini oyunda görsek eyv diyecezde lafta sedat pekersiniz icraatte elma şekersiniz veledler"

qiovinco ve khardesh siz yokken daha en iyilerdi ws yenen olmadı yendikleri oldu.
Siz yeni türeyen botlarsınız.
Ex juqadores clanına bende girdim ct nasıl el aldıklarınıda söyleyeyim clanlarında bir kişi qhostu adını hatırlamıyorum orta kapı geçip yer söylerdi ct'de t'nin yaptıgı gibi 5u 5b basardık.
Balyozada gelince diğer konuda dediğim gibi ESL 1ON1de wsler atsın hepsinin ss'sini koysun nb.
Bir en kral movie bende, frag bende, maçtaki ss bende, onlarla adam olunsaydı spawn şimdi bottu ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri