~ qioVinco` tk.# Maç Movie Vol 2.0 Vegas Edit-SocL ve Bilglendirme!Dal İçeri...

gerizekalı 1/2 de gösterdim izle diye mal xd sana aim diyen bottur diyo benle hiç oynadın mı? ağLa yeğen ;)

1.Orayı kime sorsan reflex demez

2.1-2 göstersen işe yaramaz çünkü reflex değil

3.Botlarla takılmıyorum

4.Neden aglıyım bi bot için

5.Yol al bence :)

lan ezik misiniz xD aimbot demeyin diye reflex yazdık salak ben o aim olsa oraya koyar mıyım mal ? zekanız yetmiyo.

Lan sizde bebeLik var ha xD ibo ya neler diyonuz. sizin gibi eziklerle uğraşmaz ki ibo ibo profesyonel dediğiniz gog a vs teklif ediyo gelemiyo. sizin gibiler gelin ben büzeyim sizi ibonun zamanını harcamayın :)

burdada bizi katmışsınya hll olsun sana :) sen bnm nerde türediğimi hangi clanda başladıgımı sölesene yaa merak ettim ?

üstüne alınıyosan seni katmıştır saf xD nasıl da biliyosun :=) cs19 ******** ya da cs9 deil miydin ^^ ibo yerine ben söliyem.

boşver ali :D bırak ağlasınlar :) dü$ersem yanarım.#

şalkjsdlkasjd Bot diyo .d Sen bi ws atsana bkm

qwe aliyle vs attırcam bunları rezil olcaklar ondan bişey demiyorum :D

asdjkalsd Bn bile alırm onu ya bot diyen her zman bottur die bi soz vardr :D

Ya arkadaşım normal gitmiş sıkmışın oraya bala ***e vurmuşun neyin tiribindesin anlamıyomki sadece yanlış yazmışın bebe oldugunu niye bu kadar belli ediyon anlamıyorum video yapıyosan her türlü eleştiriye açık olacaksın yok ben kaldıramam diyosan sen movie fln yapma o zaman...

Dahada msj fln yazmıyorum...

Ya arkadaşım normal gitmiş sıkmışın oraya bala ***e vurmuşun neyin tiribindesin anlamıyomki sadece yanlış yazmışın bebe oldugunu niye bu kadar belli ediyon anlamıyorum video yapıyosan her türlü eleştiriye açık olacaksın yok ben kaldıramam diyosan sen movie fln yapma o zaman...

Dahada msj fln yazmıyorum...

ibo bi maça girdiyse anlarsın o maçta balmış daha dün doğdunuz bal diyonuz xD

:D qweqweqwe :D ağlayın real aldığım ghos7 demedikleri maç yok ;)

onur dogru dedin kanka :D

455 görüntüleme haha 1ooo olması lazımdı xd şaka şaka :D son bir kez upupup hade qL...

way way ne flood pardon :) upupup

uplama ibo ben uplarım :D

:D asdasdlşasdşlk ben de uplaram

Geri