~ qioVinco` tk.# Kimdir?Neden Burada? Dal içeri...

Ben senin sülalene salladım La sana gerek yok :) arkamızdan konuşuyosun eezik :)
laflarına az dikkat et cocuk :)
sen kimsinki bilader senin arkandan konuscak :) msn den felan ana bacı katmayı bılıyosun gereksizsin ^^

msnden ana bacı küfretmeyyip adam gibi konuşsanız engeli yemezsiniz siz kimsiniz 1 ayda king oldunuz adam oldunuz laf demek kolay eger adamsan trabzona gel hiç bişe yapmicam sadece gel papaz vurduk ermeni vurduk bi **** vursak nolcak yani el,imeize mi bulaşır gereksiz siniz olm gereksiz !!!!
Ben senin sülalene salladım La sana gerek yok :) arkamızdan konuşuyosun eezik :)

bırak uraşma bu bebe bebe emzik istiyo verde sussun burak :)

:D iki tane noob birleşince böyle bir manzara ortaya çıkıyor justice ve gameover haha :D çok güldürüyorsunuz beni.bir de şunu ekliyim ikinz de şizofren değilseniz ben adam değlim ok?gidin br doktora görünün de gelin...tartışma yapmayın deneme modluk yoln başıdır dikkatli olmak gerekir.

ne ayaksınız lan :D olaya bak xd

İbo yeterince rezil oldun istersen fazla rezil etme kendini oke ;)

ne yaptın da rezil olacam :D 10 kişisiniz tüm forum bizden yana çok konuşma!

hahah gördük sziden yana olan forumu herkez ne mal oldugunuzu anladı 1-2 mod ve co admine güvenip herkeze dikleniyosunuz bu ta nasıl bi insan oldugunuzu ortaya çıkarıyo bi daha da bizim adımızı azına alma bayram bayram ugraşamam senle hadi oke bye

way anasını bee gerizakalı yazdık banladılar hahahahahahahahaaha gülüyorum size :)

anasını ? haLa ne diyo xDDD asdads

Yorumsuz.+18 (HERKES GİREMİYOR DİKKAT EDELİM.)

micden ve webcamdende sesinizi duyabilsek yüzünüzü görebilsek daha iyi olur bence çünkü kimse sizin o yaşta oldugunuza inanmıyo duyduklarım bu yönde .

Adamı Bilen Biliyor.Sen Bilmesende oLur.

Kanka Gitme Yav..Tel no falan ver ozelden..Seni ararım oyuna girersin :D:D

1bo :D adam king beyler :S

adam musty adam king ooooovovogogogovovovovv sevişelimmmmmmm???? :D

Geri