~ qioVinco` tk.# Felsefesi... (Bir İbrahim olmak)

2
EXE RANK

~qioVinco`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~qioVinco`
Entel dantel ayakları bilmeyiz biz ama her kahvehanede masamız her karakolda ismimiz her güzel kızda resmimiz vardı...Senin marka olduğun yerde ETİKETİ BEN KOYARIM!
arka sokakLarın çocuğuyuz, bize yakışmaz itLere yem oLmak.. ya adam gibi ya 'M'adam gibi gideriz!
Seni adam ederdim ama çoktan köpeğim oLmuşsun, ne luzmu var!
Sigaram ve sen o kadar çok benziyorsunuz ki, ikinizi de ayağımın altında rahatça ezebilirim!
Bizim Mekanımızda Bize Hava Atma Olursun 1,5 Adana..
Alırım hesabını üstün kalır ona göre ayık ol..
5 Kişilik Amigo Takımıyla Alemde Şebek Olma, Adam Ol DeLikanlı Yolunda insan Ol.(Anlayana)
Seni içtiğim biraya Buz diye katarım üstüne redbull çakarım tosunum.
Bazılarına
yakında uçmayı öğretecem şimdilik yürümeyle başlasınlar sonra uçuşa geçerler.
Lafımla Bu Alemi titretirim Şeklimle herkeze önünü ilikletirim..
gözümün gittiği son nokta kurşunumun gideceği son noktadan daha öte hayaller içinde.
Adam Ol yediğin ekmeğe şükret geri vites yapma yediğin ekmekte kalmaz...
counter mounter Al Senin Olsun Biz Delikanlıyız Aleme Şekil Olsun..
Uçmak istiyorsan hayal kurma biz seni uçururuz ama sonra inişin kötü olur koçum..
İstersem bir adamı beyde yaparım, paşada. ve istersem bir adama dünyayı zindanda ederim. Biz nabza göre şerbet verenlerdeniz. Laf kulağıma gelirse, laf getirenin kulağını keser, lafı çıkartana yediririm..
Bir de unutmayınız ki CS de yaptığınız hiçbir şey hiçbir kızın ilgisini çekmez çekmeyecektir...

FİRARİ SAATLERİN ARDINDAN GELEN İSYANKAR SOKAKLARIN TÖVBEKAR COCUKLARIYIZ BİZ SEVDİĞİMİZ İÇİN YASAR DOSTUMUZ İÇİN ÖLÜRÜZ VEDE HİÇBİR ZAMAN HİÇ BİR YERDE HİÇ KİMSEYE HESAP VERMEYİZ. Hz.ALLAH (CC) dışı hiçbir şeyden korkmayız..!

Netbilgini.com - Netin En Bilgini - vBulletin
Foruma geri döndüm Selamun Aleyküm arkadaşlar...

adam ibo dagılın :D

:D qweqwe eyvallah.

İbo Baba Sen çok Yaşa :D :D

Adam fenalarda !! :)

o ne yenir mi :drool:

Helal mi anam :D

Adam ib0 :D Kmin Adaşı ? :)

Seni içtiğim biraya Buz diye katarım üstüne redbull çakarım tosunum. ;) Mnyk Laf

felsefe ney ganga yenir mi ?

Felsefen Oliyim knk :D

Adam qiyo adam ibiş :D

sağolun varolun beyler.ben sizler değil ALLAH CC yarattı .D

İbiş -qio- hobbala...

hb hep burdayduım :)

Geri