qicAt[R]e`s # Br0* <Dq> YALAN OLDU! :A

et bakalım Bizden kimi desifre etcen roi J den merak ettim

adszui.jpg

Hadİ sen ekmeĞİne bak demİnden beyrİ bİŞey demİyorum ama İlla aĞzimi bozduracan bunumu İstİyosun ?

BENDEN GÜNAH GITII aykut yapmayan ********dir ben bukadar diyorum sana yha bu netbilgindekı konu ve pcmden cıkarsın yada dava acarım yapmayanıda sıksınler ben bu kadar dıyorum

sana müddet 30 dk akıllı gıbı cıkarsın yada yarın işlemlere başlarım haberın olsun avukat hazır

pcnde deılm kardeş . avukata selam sole

bok değilsin bidaha gırebılrısın ıstesen

kardeş ayağı *** ayağı gorelım bakalım ben işlem yaptım gerısını sen dusun avukatlada yarın konuşucam bilişim hakları bürosu ile

pcmde oldugunu gayet ıyı bılıyorum gorecez

bilişim haklarına selam ilet ByCoast+ dan
+ Pcne girip zarar vermedıqın surece bır sey yapamazlar :)

Pc me girek benim ozlime girmisn oluyosun bunu yapmaya hakin yok İzİnsİz bİr Şekİlde tamam ben bisey demiyorum sen dusun bakalim gerisini

pcye zarar vermedıgın surece bılgılerını calmadıqın surece. bısey olmaz :)
sıkayet dilekçeni verebilirsin.

burda kaç kişinin pcsine girdin çıktın çıktıgın bellı bıle degıl onlarda şikayetçi olsa nolucak ?
sen benım pcme izinsiz girdin hağlada pcmdesın bu kadar basit

olm nbde turedınız hepınız cakma kıngler
gıt ver savcılıga.
Gelsın Harddiskimi alsın gıtsın
araştırsın. yanlış varmı yokmu beklıorum.

muhabbet koyu beyler sakın yorum atmayın izleyin yeter ;)

lan **** oğlu ***unmu kalkı illa bana sövdürücen 2-3 pc çökertiğin için kısa kes ben yarın dilekçemide vericem gorucen ebenın *****

beni savcılığa vericek adama bak GooGle'den hack programı indiriyor :D olum siz harbi şakasınız he :D
Savcılıga sıkayet et benı cabuk elını cabuk tut.

malh.jpg

**** oğlu senın gibilerini çözmek ıcın yapıorum neyse ben bı format atıyım pcye bens senın ananı sıkıcem

Aga Kufr Etme . Terbiyeni bozma :)
Sizin gibi Adi kopeklere aslında bu forumda yer yok ama neyse
aga dusunebılıomusunuz annesını katıo bı oyun ıcın nasıl ewlad bu ?

Geri