qarp`s TR| {nami deger qob`w} vs kA * teaM :==)))))

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan farfar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

farfar

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
farfar
SOCL MAC :=):laugh::laugh:

qarp`s TR| vs kA*
sonuc ortada
ilk yari
kA : 7
qarp`s TR : 5

ikinci yari qarp`s akiyor :))))

qarp`s TR : 8
kA : 1

Darkfix.rar

http://img810.imageshack.us/img810/4633/11319070.png

FAKE ISIMLE CIKAN KA KADROSU:

kA * khanz
kA * z1rt
kA * mmAAddrrjjdd
kA * S a n c H e S
kA * kLaymore

VEEEE qarp`s TR | KADROSU

qarp`s TR | kanuLt0.^ <C>
qarp`s TR | TROXS
qarp`s TR| katjomando
qarp`s TR | n3qative
qarp`s TR| Nizharadzee

hLL bekırım basarıların Dewamı mac [: akaR ezq kA * xD

Tebrikler bekir..Kasamıom diye clana almassın 3d`yim diye küfür edersin Kasınca Cevap Vermessin..Basarılar :)

tebrikler. sağlam clan basarılar

qweqwe İYİ EZMİŞSİNİZ DERS OLSUN :D

ql başarılar.

kralları yendınızya sevınıonuz :D Siz Böyle Yaptkça Adamların İştahları dahada Kabarıor ve Dıorlarkı bızı Büyük Görürorlar ;) adamlar haklı yanı sız büyütürseniz adamlar ezerde der cizerde deR :D kA Cok Büyütüouz :)

ql başarılar :001_cool:

qL BekiR`m

mutLu Zaten Def King :D

Kadro 1o numara ;)

qL la ben mutluyla serdarı yanyana alayım bi maçta öyle akarlar belki :D denemek lazım...

kralları yendınızya sevınıonuz :D Siz Böyle Yaptkça Adamların İştahları dahada Kabarıor ve Dıorlarkı bızı Büyük Görürorlar ;) adamlar haklı yanı sız büyütürseniz adamlar ezerde der cizerde deR :D kA Cok Büyütüouz :)

qL bu arada doğru yaw :D artık rdj devri :) tekrar tebrikler.

Roi`de Jeu* akar diyosun :) İNŞALLAH

Öncelikler Merhaba Arkadaşlar Orada bakarsanız arkadas garps namı değer govs yazmıs Kardeşim Sen harbiden gerizekalısın yemin ediyorum gerizekalısın bizim vente gelip ne dedin Real team getircem dedin ama sen ne yaptın Full 5 fake getirdin Sonra dedimki olm hani real olm ya boswer oyna işte bide Gops yazmıs Allahın ezik botu baktınki olmadı 2. yarı bi fake daha getirdi arkadasım eziksin Fraglarına bakta öyle konus oke Ha diyorsan ben fake teamla gelirim herzaman realim yok benim :D oda olur bende Fake team cıkarim gelde yen ? Real Kadro Topic göster dedim Göstermedin cünkü real kadron yok senin..
Movie yolda ;)

Öncelikler Merhaba Arkadaşlar Orada bakarsanız arkadas garps namı değer govs yazmıs Kardeşim Sen harbiden gerizekalısın yemin ediyorum gerizekalısın bizim vente gelip ne dedin Real team getircem dedin ama sen ne yaptın Full 5 fake getirdin Sonra dedimki olm hani real olm ya boswer oyna işte bide Gops yazmıs Allahın ezik botu baktınki olmadı 2. yarı bi fake daha getirdi arkadasım eziksin Fraglarına bakta öyle konus oke Ha diyorsan ben fake teamla gelirim herzaman realim yok benim :D oda olur bende Fake team cıkarim gelde yen ? Real Kadro Topic göster dedim Göstermedin cünkü real kadron yok senin..
Movie yolda ;)

Mert arkadasıma tamamiyLe katıLıyoRum we sözLerime sunLarı ekLiyoRum :

Lan Allah Belanı Vermesin Kopardın Beni Bide qob`w yazmıS qwewqeqwe :D:D FAke teamı cıkarmıs yendm die sewiniyo bnde o zman bi cLandan b ye iyi bakan bi cLandan u ya iyi bakan adamLarı feLan topLayım mac ataLım kA * TeamLa ezdik die sewiniyim ? sana wentte reaL team qetiR dedik Tamam dedin sonrA yenince wente qeLdn topic at dedik Hic bi sey diemeden Kactın Katjmondonun Mowieside yoLda meRak etme rAhat oL sen ;)

Movie yolda ;)

Mert arkadasıma tamamiyLe katıLıyoRum we sözLerime sunLarı ekLiyoRum :

Lan Allah Belanı Vermesin Kopardın Beni Bide qob`w yazmıS qwewqeqwe :D:D FAke teamı cıkarmıs yendm die sewiniyo bnde o zman bi cLandan b ye iyi bakan bi cLandan u ya iyi bakan adamLarı feLan topLayım mac ataLım kA * TeamLa ezdik die sewiniyim ? sana wentte reaL team qetiR dedik Tamam dedin sonrA yenince wente qeLdn topic at dedik Hic bi sey diemeden Kactın Katjmondonun Mowieside yoLda meRak etme rAhat oL sen ;)

bizim clandaki adamlara fake diyorlar :)
mac ta tag degiştik ne alalim dedik mal insna
bir daha qL harici post kasmayiniz ;) lutfen mert ve emre

Take ıkınıcı yarı fake dedıgınde mutlu sureklı bızım teamız da mac atan bır arkadas gecen sız yendıgınızdede vardı ozman sesınız cıkmadı ??

Geri