Q7 de satılık!

17
EXE RANK

-k1nq`LioN*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-k1nq`LioN*
Beşiktaş'ta yaşanan ekonomik sıkıntı, siyah-beyazlı yönetimi köşeye sıkıştırdı. Daha önce yapılan yönetim toplantılarında gündeme gelen, "Quaresma'ya cazip teklifler var. Satalım?" önerisi oy çokluğuyla kabul edilmezken, son dönemde ise tam aksi bir durum ortaya çıktı. Portekizli yıldızla ilgili, "20 milyon euro da verseler satmayacağız" diyen yönetim, karar değiştirdi. Yönetim, sezon sonu için 'değerini bulması' karşılığında Quaresma'nın da satılmasına karar verdi. Avrupa'da pazarı yeniden parlayan Q7'ye gelecek teklifler geri çevrilmeyecek ve değerlendirmeye tabi tutulacak.

BEŞİKTAŞ'TA MUTLUYUM
Quaresma'nın takımdaki en önemli yıldızların başında gelmesi nedeniyle camianın tepkisini almamak için teklifleri geri çeviren siyah-beyazlılar, mali darboğazdan çıkabilmek için Portekizli oyuncuyu da gözden çıkarmak zorunda kaldı. Her fırsatta "Beşiktaş'ta mutluyum" açıklamasını yapması nedeniyle tecrübeli oyuncunun satışının çok zor olacağını bilen siyah-beyazlı yetkililer, cazip bir teklifle bu işi çözmenin planlarını yapıyor.

Geri