0
EXE RANK
osuroklu06
Fexe Kullanıcısı
gelee
wsde bnde kotu oynarım ama maçta niye yenemmıon la doğan slx D:
Abin ne kadar ağladı bu tk ' dan sonra gh gh gh diye bir bilsen .. Of offfneyın kafasını yasıon la şişik senıayda yılda 20 macta 1 tane atmıssın ahahahahah allh abelanı vermesıns senın emi
![]()
Başarılar gapdan bey.
Sena kim dedi ki maçda iyi oynuyorsun diye kendi kendine havalardasın ?
Abin ne kadar ağladı bu tk ' dan sonra gh gh gh diye bir bilsen .. Of offf& Hadi bi tane kendi tk nı koy 1 tanecik ?
Gereksiz yorum atma kardaş ok ? kimsin bilmiyorum amaneyın kafasını yasıon la şişik senıayda yılda 20 macta 1 tane atmıssın ahahahahah allh abelanı vermesıns senın emi
![]()
balyoç her yenildiginde aglar boyle takmaıyn
ql gayet güzel. sen gh kinglerle uraşma kardeşim tam gaz devam onlar açıp yarıdıryo paso sonra türkiye birincisiyim diye ortalıkta dolasıyo![]()
Başarılar.
Gl kiral.Başarılar..
qL ...![]()
Başarılar güzel T|K![]()
Başarılar.
qL ganga :R
Adam kinq kinq adam yardıror yafff yardırr kardeşşş yardırrrr qL
Chi'Mania.![]()
gL sana .
wsde bnde kotu oynarım ama maçta niye yenemmıon la doğan slx D:
ql dostum![]()
neyın kafasını yasıon la şişik senıayda yılda 20 macta 1 tane atmıssın ahahahahah allh abelanı vermesıns senın emi
![]()
) zor vuruyorsuN adamları
)
balyoç her yenildiginde aglar boyle takmaıyn
balyoza iyi koymussun kardis gele![]()
Başarılar.
seviyeli yorumlar birdaha böyle balyoz haricinde yorum atarsan külahları değişiriz kardeşim.balyoç her yenildiginde aglar boyle takmaıyn
bu adam kfr edıor admın ?
seviyeli yorumlar birdaha böyle balyoz haricinde yorum atarsan külahları değişiriz kardeşim.
Adam küfür etmiyor biliyorum onun z si bozuk o yüzden ç yazıyor yapacak birşey yok adam ne yapsın arada benimde z basmıyor bende balyoÇ demek zorunda kalıyorum mecburi :thumbup:![]()
ql gayet güzel. sen gh kinglerle uraşma kardeşim tam gaz devam onlar açıp yarıdıryo paso sonra türkiye birincisiyim diye ortalıkta dolasıyo![]()
gorgusuze bak hayatında bı tk atmıs oda otur tarayarak balyozun ezdıgı herkesde alta yorum atmıstum netbılgının derdi balyoz olmus demekki zamanında fena koymus
balyoz4ever . harypotter e dıyecek bısey yok zaten nıckınden zeka yasının kac oldugu bellı
![]()