-q0r[qe]0us wS eX J. Balyoz Moviem NErdee

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan q0Rqe0us
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
neyın kafasını yasıon la şişik senı :D ayda yılda 20 macta 1 tane atmıssın ahahahahah allh abelanı vermesıns senın emi :)

:)) zor vuruyorsuN adamları :))

balyoç her yenildiginde aglar boyle takmaıyn

Başarılar gapdan bey.

wsde bnde kotu oynarım ama maçta niye yenemmıon la doğan slx D:

Sena kim dedi ki maçda iyi oynuyorsun diye kendi kendine havalardasın ? :D

neyın kafasını yasıon la şişik senı :D ayda yılda 20 macta 1 tane atmıssın ahahahahah allh abelanı vermesıns senın emi :)
Abin ne kadar ağladı bu tk ' dan sonra gh gh gh diye bir bilsen .. Of offf :D & Hadi bi tane kendi tk nı koy 1 tanecik ?

balyoza iyi koymussun kardis gele :D:D

Başarılar gapdan bey.

Sena kim dedi ki maçda iyi oynuyorsun diye kendi kendine havalardasın ? :D

Abin ne kadar ağladı bu tk ' dan sonra gh gh gh diye bir bilsen .. Of offf :D & Hadi bi tane kendi tk nı koy 1 tanecik ?

nasıl anlamadım tk mımı koyam ?

Gereksiz yorum atma kardaş ok ? kimsin bilmiyorum ama

Gele & Başarılar.

ql gayet güzel. sen gh kinglerle uraşma kardeşim tam gaz devam onlar açıp yarıdıryo paso sonra türkiye birincisiyim diye ortalıkta dolasıyo :)

KRdes buNlar bole tk attıktan sonrada gelmiş ghost var sende dio :D

Tsk KRdess

Tsk KRdesmmm:d

Gl kiral.Başarılar..

TSk KRdesmm

Tsk :D

Başarılar güzel T|K :)

Tsk Hs gitmedi gitseydi daha güzel olacaktı

Tsk KRdess

Tsk Krdes

Saol gangaa :R

Adam kinq kinq adam yardıror yafff yardırr kardeşşş yardırrrr qL
Chi'Mania. :)

Tsk KRdessss:D

Tsk KRdesss

Tsk KRdessss

wsde bnde kotu oynarım ama maçta niye yenemmıon la doğan slx D:

sana maclarda iyi kasıon dıen oldumu la ?

Tsk KRdesss

Tsk dostum :D

Tsk..

lan balyoz yalakası önce real yaz gel sonra konus karsımda bu arda ayda yılda 20 tane macta 1 tk atmıssın dıon ya tk movie v0l 7 bu 5 tanede yapılacak var daha bde sen tk movielerini koyda gorelım
balyoz abinede soyle mactan sonra movie yapacam deyıp yapmıyan abine benden selam soyleee

:)) zor vuruyorsuN adamları :))

yooo zor vurmadım kı zor vursam gec olrler sadece hs yemıoLAr

balyoç her yenildiginde aglar boyle takmaıyn

aynen :D:D

balyoza iyi koymussun kardis gele :D:D

Tsk KRdes asıl amacımızda balyoza koymak deilmi :D

Tsk KRdess

ben kımsenın yalakası degılım sadece sizi ezen adamın 4 yıllık arkadasıyım beraber cok aglattık ınanın hepiniz tanıorsunuz tk movıelerı koyarım hatta bı tanesı sızı cok ılgılendırıor ama bızı cekemeyıp gh alıp yardırın hayatımda cs ortamındakı kadar yalaka ve iki yüzlü ınsanlar gormedım yakında acıklarım realımı sırf sızle muhattap olmamak ıcın real nıckle uyelık almadım ama siz o kadar acaipsınızkı pubda sızı nbır kere kastıgınız gorduysem adam degılım ananızın karnında mac atarak cıkcak haliniz yok pub da ogreneceksın cs heralde pub da kasamayıp maca gırıp 2-3 adam vurup(OTUR TARA STYLA) player olduysanız aferın sıze ztn su hud olayı akfamı cok bozıor herkes oyuncu oldu.once bot oldugunuz unuturmak ıcın nıckınız durmadan degısın hangısıyle en ıyı oynarsanız o duracak sızın anlayısınız bu nyse fazla mhatta polmıcam siz aykuta ve bana 3d dıe cok agladınız genel olarak solıorum benım 8 aydır pıngım oldugu ıcın fzla kasamıorum.egerkı pıng ınsın banada gh movıe cıkaracaksınız bılıorum hadı bb harry sana gelınce sana öle bı movıe verırımkı bı daha yorum atmassın ok ?

GeLe Kardeşim TCS SeLamLar... Mamusa SeLam .D

Adam küfür etmiyor biliyorum onun z si bozuk o yüzden ç yazıyor yapacak birşey yok adam ne yapsın arada benimde z basmıyor bende balyoÇ demek zorunda kalıyorum mecburi :thumbup: :(

karakterınız bozuk ne yapayım hala balyoç dıosun göz göre göre admın de szden ztn aman cs sılecem artk ortalık clk cocuk dldu

ql gayet güzel. sen gh kinglerle uraşma kardeşim tam gaz devam onlar açıp yarıdıryo paso sonra türkiye birincisiyim diye ortalıkta dolasıyo :)

Lan gerizekali adamı izledinmi yanından !! wall diyosun !!

Sahsen ben izledim kafede temiz adam .. !

gorgusuze bak hayatında bı tk atmıs oda otur tarayarak balyozun ezdıgı herkesde alta yorum atmıs :) tum netbılgının derdi balyoz olmus demekki zamanında fena koymus :) balyoz4ever . harypotter e dıyecek bısey yok zaten nıckınden zeka yasının kac oldugu bellı :)

bir bot diğer botun takımına tk atmış bu kadar basit do you understand ?

gorgusuze bak hayatında bı tk atmıs oda otur tarayarak balyozun ezdıgı herkesde alta yorum atmıs :) tum netbılgının derdi balyoz olmus demekki zamanında fena koymus :) balyoz4ever . harypotter e dıyecek bısey yok zaten nıckınden zeka yasının kac oldugu bellı :)

eheheh aynen kardes balyoz kötü koymus zamanında

Geri