pr0 fRÂq waR mı boyLé ßi$i . ? Yok Abi wLLa Adam Kinq. # sXe 8.6 [ $h3w4 frkÂN ]Kinq

aLdırma sen kardesm fRaqın qüzeL bazı ezmeLer kendini k1nq sanıy0r herşeyi küçümsüyor..

Tebrikler kardeşim ama o kadar abartılcak bi frag diil 45-0 kasanda gordum ben aztecde so 1 de hemde :S Ama yinede guzel.

küçümsemek değil bu daha olayı kavrayamamısın bide konusuyosun sen eger ortaya bişey koyuyosan bütün herkez onun hakkında iyi şeyler yazmak zorunda değil begenmeyenlerde olacaktır, tabiiki bu cok doğal herkesin begenmesini beklemeyemezsin

+ görüşünden dolayıda hakaret edemezsin iyi olunca ewy diosan kötü olncada demesini bil

Bunları yaparken ben yoktum dimi sw de adımıda göremedim zaten ;)

küçümsemek değil bu daha olayı kavrayamamısın bide konusuyosun sen eger ortaya bişey koyuyosan bütün herkez onun hakkında iyi şeyler yazmak zorunda değil begenmeyenlerde olacaktır, tabiiki bu cok doğal herkesin begenmesini beklemeyemezsin

+ görüşünden dolayıda hakaret edemezsin iyi olunca ewy diosan kötü olncada demesini bil

Bak Kardeşim Biz İyiykende EywLLh çekeRz kötüykende Ama Laf Ezme , Ezo , KamiL v.b KeLimeLer KuLLanmaya qéLince Afedersin Adamın AmınaKoruz . Tabi ki Dediqin qibi hakLısın iyiye de kötüye de açıqız .. Biz Sadece İyiyi destekLeseydik BuraLarda 0Lmazdık Bizi Tanıyan Tanır Bilen Bilir . Şimdi DedikLerimi Sakın yanLıs AnLama iLk bastaki yorumLardaki taRtısmaLarı qoRursen kimin hakLı oLdugunu qoRuRsun ;) Nej- Kendini Kinq Sanıyor qaLißa qéL sende yÂp da sende k0y weLed c0k k0nusm Nej .. ;) [ İyi - Kötü Hepinize TeşekkrLer ]

aLdırma sen kardesm fRaqın qüzeL bazı ezmeLer kendini k1nq sanıy0r herşeyi küçümsüyor..

Aynen Dediqin qißi kaRdeşim wLLa Npıcaksn Adam Kinq yaa :) NapaLm bizde bunLarın sayesinde buraLardayz ..

Ayrıca da Yorumun İçin Teşekkür Ediyorum kaRdeşim ELLerine saqLkk (:

NeJ beğenmedisen beğenmedm de kardeşim uzatmaya gerek yok adam geLMiş frag koymus dev***** diLeRim kardeşim .

sen buna fragmı diosan aslkdbasd :D Weart Hearp who denen bi adam var bzm sv de 50 - 0 gittiğini görmüşümdür ;))

NeJ beğenmedisen beğenmedm de kardeşim uzatmaya gerek yok adam geLMiş frag koymus dev***** diLeRim kardeşim .

EywLLh kaRdeşm sa0Lasn .. Ama b0yLé Néj- gibi EzikLéR 0Lunca İnsanın MoraLi b0zuLuyor .

Alıştım Artık Böylelerine ,
S1k1mdé déqiL 0yLéLéRi ;)

sen buna fragmı diosan aslkdbasd :D Weart Hearp who denen bi adam var bzm sv de 50 - 0 gittiğini görmüşümdür ;))

Kardeşim bana Adam'ı Sawunma Sende k0y q0RéLm bi de bu fRaq'mı diosn kendin kinq'miş qibi ..

Heee Bi de BeLki sen o Weart Hearp who 'sundur Fake ProfiL Açmıssındır Kendini İyi göstermeye Çalısıosndur .

Dicem Su ki Kimseyi Sawunma k0y kendinin fRaqLarını da q0réLm ..

adam kiral sadkjşasjkdajksdlajsdjasd la bi git surdan ya

bızım cs de 30 a 0 cok gitmişligim vaR:D Kingof veya senoynada yap bunlari:):):) helal dielim

Gerek y0ktu boyLe bi payLasıma Bence 0nu ez1kLer biLe yapar :D

asdhafuahdsd Frağa bak "BAŞLIĞA" bak koptum ya saOL eyw.

1.si Flord Yapıyor 1kere de degil.
2.si Seviye Farkı Var Her mesajında bir küfür.
3.sü 28-2 Frag güzel.Kötü diyenler yapsın iLk.
4.NeJ. e kafa tutan bana kafa tutar ataLım ws.
socl 3.7 d2 atarız atarsan tabi :)

~1yang~ a aittir.

insan az mutevazi olur baslıga bak artist misin herkes yaptıgı fragı bole koysa forumun vay haline adam gibi koysaydın guzel yorumlar gelirdi bu kadar boburlenme bence pubda herkes kasar maclarda gorelım kralları

Geri