"Planlarımız alt üst oldu"

4
EXE RANK

Faik Küçükali

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Faik Küçükali
Gaziantepspor Teknik Direktörü Abdullah Ercan, 45 dakika boyunca planlarının tıkır tıkır işlediğini ancak Kerim'in talihsiz kırmızı kartının her şeyi tersine çevirdiğini söyledi.Fenerbahçe karşısında maça müthiş başlayan
ve
üst üste pozisyonlar bulurken, bunların birini değerlendirip, 1-0 öne geçen Gaziantepspor’da, 3-1’lik mağlubiyetin hüznü yaşanıyor. Maç değerlendirmesini yaparken, bir hayli üzgün görünen teknik direktör Abdullah Ercan, “Tüm planlarımız tutmuş, 3-4 net pozisyon yakalamıştık. Ancak ilk yarının uzatma dakikalarında Kerim’in gördüğü kırmızı kartla, tüm planlarımız alt üst oldu. İkinci yarıda mecburen geri çekildik. Fenerbahçe ise kanatları iyi kullandı ve bir yan toptan golü yedik. Eğer maç 11’e 11 devam etseydi, inanıyorum ki, stadı dolduran Fenerbahçe taraftarına çok iyi bir maç izletirdik. 11’e karşı 10 kişi mücadele etmemiz yüzünden bazı oyuncularım son anlarda yoruldu. Futbolcularımı mücadelelerinden, Fenerbahçe’yi de elde ettiği galibiyetten dolayı kutluyorum” dedi. Ercan, 10 kişi kalan birçok takımın maçlardan puan çıkartması konusunda, “Biz de soyunma odasında onu konuştuk. 10 kişiyle de başarılı olabileceğimizi söyledim. Bir süre iyi de gittik. Eğer 75-80. dakikaya kadar dayanabilsek, puan alırdık” sözlerini sarfetti.‘Kerim’i seyirci attırdı’Gaziantepspor’un başarılı savunma oyuncusu Şenol’dan, Kerim’in kırmızı kartına ilginç yorum. Fenerbahçe’yi çok iyi etüd ettiklerini ve ilk yarı oynatmadıklarını söyleyen Şenol, “Ancak ilk yarının uzatma dakikalarında Abitoğlu hoca, Kerim’i çok kolay atınca, her şey değişti. Baştan ortamı sakinleştirdi, seyircinin geriliminden dolayı 2. sarı kartını gösterdi” iddiasında bulundu.Elyasa’ya da kırmızıİlk yarının uzatma dakikalarında Kerim Zengin’in çift sarıdan kırmızı kartla oyundan atılması nedeniyle ikinci yarıda büyük sıkıntı yaşayan Gaziantep, bitiş düdüğünün ardından bir oyuncusunu daha kaybetti. Kerim’in pozisyonunda sarı kartla cezalandırılınca, hakeme “Ben niye kart görüyorum” diye itirazda bulunan El Yasa, bitiş düdüğünün ardından da itirazlarını sürdürünce Abitoğlu tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı.

Geri