Ping sorunu olan arkadaşlar içeri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Z1rT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
9
EXE RANK

Z1rT

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.net
Z1rT
f42rcx.jpg

Server hatlarında yapılan iyileştirmeler ile genel olarak pingler daha düşük ve daha iyi oynanabilir hale getirildi.
Ancak bazı bölgelerde Türk Telekom kaynaklı sorunlar devam etmekte,
biz her ne kadar bildirsekte sorun yaşayanlar kendileri bildirip daha hızlı sorunu çözdürebilirler.
Ülke genelinde ortalama ping 20-30 aralığındadır.

Eğer Telekom santrale 2km'den uzak değilseniz ve ping 50ms veya üzeri değerde ise TTnet arayıp arıza kaydı oluşturmalısınız.
Yapmanız gerekenler kısaca şu şekildedir;

TTneti 444 0 375 Numaradan arayıp

• Aradığınız Ev numarası Adsl hattı size söyledikten sonra 1'e basınız
  • Teknik destek için 2'e basınız
  • Modeminizin açık olup olmadığını söyleyen için 1'e basınız
  • Size okunan seçeneklerden , Internet hız problemi için 4'e basınız.
  • Müşteri temsilcisine sadece ping sorununuzun olduğunu,
  • İnternette gezinirken sorun olmadığını ancak oyun oynarken yavaş olduğunu yani ping olduğunu söyleyiniz.

Arıza kaydı oluşturduktan sonra TTnet tarafından işlemler tamamlandıktan sonra pinginiz düşecektir.

Yapmanız gerekenler bunlar böyle sorunları olan birçok arkadaşımızın pingi düşmüştür.
Kaynak nerden diye sorarsanız ttnetin şikayet sayfasından yapılan bir şikayet üzerine ttnet'ten gelen mesajdır.

İyi forumlar..

Adamlara bak hem parasını alıyor hemde eziyet çektiriyor.

Kardeşim Teknisyene Ping diye soruyosun adam ping ne demek diyiyor :D şaka gibi kalifiyeli eleman yokki . en iyisi parayı basacan çekecen fiberi hızım maşallah 7 - 8 den aşağı düşmüyor .d

Bişey söylemek istiyorum bende niye hiç ping olmuyorda bu forumun fakirlerinde hep oluyor :) bunu anlamış değilimi ya ben çok biliyorum yada tesadüfen ping beni teyed geçti :) ?

Teşekkürler.

Bişey söylemek istiyorum bende niye hiç ping olmuyorda bu forumun fakirlerinde hep oluyor :) bunu anlamış değilimi ya ben çok biliyorum yada tesadüfen ping beni teyed geçti :) ?

Bu ping sorunu sadece bu forumda değil arkadasım genelde win 7 kullanıcılarında ama ttnetinde calışmalarından sonra gözden kacan hatların sorunları hala devam ediyor arayıpta bu sorun genelde düzeliyor ama wind7 de sorun hala devam ediyor bunun fakirlikle alakası yok arkadasım çok bilmeklede halakası yok lütfen yorumlarınıza dikkat ediniz bu forumda herkes eşit.

Z1rT* varya bazen aşırı boş konusuyosun ya ? hakaret gibi olmasın sana ama bende ttnet kullanıyorum ve bu ping'in p harfini bile görmedim yani ya onlar beceremiyor ya ben çok bilmiyorum :) yani şimdi şöyle yapalım ben xp kullandım win7 kullandım ve pingler hep 20-10 bazen 30 ama hiç lag loss kasma tepme bekleme hiç yapmadı nedense ?? yani ya sen yanlış anlatıyosun ya anlayanlar yapamıyor ya yapıpta anlamayan var ?? ayrıca herkes eşit değil bu forumda ona çok güzel bir değineyim ve adam tutma diye tabir ettiğim yandaşlık olayı var yani bana bu eşitiz konusunu bana anlatma yani geçin bu ayakları görüyoruz kimin kimle olduğunu kimin kime ne yaptığın bazen kim kime ban atar kim kimi siler vs. vs. yani bu forumda anca ben yetki alırsam eşitlik sağlanır yani baştan savma iş yapıpta sonra bu forumda eşitiz lafını duymak istemiyorum kimsede terbiye,kural,anlayış,efendilik yok bunu bir kere unut yani öyle bir şey olsaydı görürdük fakat buda kısmet olmadı Z1rT* efendi çok şey biliyosun ama bazende hiç olmuyacak acayip acayip şeyler anlatıyosun kalkmış birde bana eşitlik var diye karşı duruyosun hiçde eşitlik görmedim daha doğrusu göremedim yani öyle söyliyeyim sana ben Ne zaman ben bu forumu başına geçersem adam gibi forum görmüş olursunuz yani bu forumun sahibi forumu yapmış bırakmış gitmiş sonra sizlere yetki vermiş ve bana kalkıp eşitlik diyosun :) yazık. sen varya zırt eşitliği anca ben varken görürsün konularımı incele nasıl cfg kullananlara haksızlık yapanlara yazıyorum gör yani eşitlik işte öyle olur hak yememektir eşitlik herkeze aynı muameleyi göstermektir.

Z1rT* varya bazen aşırı boş konusuyosun ya ? hakaret gibi olmasın sana ama bende ttnet kullanıyorum ve bu ping'in p harfini bile görmedim yani ya onlar beceremiyor ya ben çok bilmiyorum :) yani şimdi şöyle yapalım ben xp kullandım win7 kullandım ve pingler hep 20-10 bazen 30 ama hiç lag loss kasma tepme bekleme hiç yapmadı nedense ?? yani ya sen yanlış anlatıyosun ya anlayanlar yapamıyor ya yapıpta anlamayan var ?? ayrıca herkes eşit değil bu forumda ona çok güzel bir değineyim ve adam tutma diye tabir ettiğim yandaşlık olayı var yani bana bu eşitiz konusunu bana anlatma yani geçin bu ayakları görüyoruz kimin kimle olduğunu kimin kime ne yaptığın bazen kim kime ban atar kim kimi siler vs. vs. yani bu forumda anca ben yetki alırsam eşitlik sağlanır yani baştan savma iş yapıpta sonra bu forumda eşitiz lafını duymak istemiyorum kimsede terbiye,kural,anlayış,efendilik yok bunu bir kere unut yani öyle bir şey olsaydı görürdük fakat buda kısmet olmadı Z1rT* efendi çok şey biliyosun ama bazende hiç olmuyacak acayip acayip şeyler anlatıyosun kalkmış birde bana eşitlik var diye karşı duruyosun hiçde eşitlik görmedim daha doğrusu göremedim yani öyle söyliyeyim sana ben Ne zaman ben bu forumu başına geçersem adam gibi forum görmüş olursunuz yani bu forumun sahibi forumu yapmış bırakmış gitmiş sonra sizlere yetki vermiş ve bana kalkıp eşitlik diyosun :) yazık. sen varya zırt eşitliği anca ben varken görürsün konularımı incele nasıl cfg kullananlara haksızlık yapanlara yazıyorum gör yani eşitlik işte öyle olur hak yememektir eşitlik herkeze aynı muameleyi göstermektir.

dostum forum kimse tarafndan kimseye bırakılmamış , sen üye olduğun için arkaplandan haberin olmaması normal .

forum görevlileriyle konuşurken sözlerine dikkat et birkez daha uyarmam .

eğer iyi bir moderatör olurum diyorsanda başvuru yapabilirsin laf dışında icraat'da gerek .

iyi forumlar

lan zaffe boş boş konusma senin pingle problemin yoksa konuyada yorum atmana gerek yok.

Arkadaşım senin sorunun nedir ?
Ben burda ping sorunu olanlara bir nebzede olsa bir çözüm yolu gösteriyorum senin gelip konuma dediğin yorumlara bakarmısın.
Bişey söylemek istiyorum bende niye hiç ping olmuyorda bu forumun fakirlerinde hep oluyor
1.Forumda bu sorunu olan kişilere fakir demen yada fakir diye hitab etmen beni cok kızdırdı sen kimsinki onları fakirlikle küçük düşürüyorsun
2.Orada demişssinki forum eşit değil herkes birbirini tutuyor tutuyorsa şikayet ediceksinki gerekenler yapılsın ha yok ben ugrasamam diyorsan karışmıcaksın seyretmeye devam ediceksin.
3."Ben forumda yetkili olsam eşitliği görürsünüz eşitliği ben sağlarım" gibi bir cümle kurmussun bak arkadaşım madem yetkili olmak istiyorsun mod başvurusu tüm kullanıcılarımıza acıktır isteyen herkes mod başvurusu yapabilir sende yap senide görelim.

Yorumlarına bakıyorumda bazen akıllı özenle secilmiş cümleler kuruyorsun ama gereksiz özenle secilmiş cümlelerde buna dahil.
Şimdi sana birşey hatırlatmak istiyorum yukarıya cık ve actıgım konuya bak senin yazdıklarınla alakası varmı diye bi kontrol et Başlığa dikkat et bu arada

Konuştuğun kişilerlerde biraz daha dikkatli olursan daha iyi olur senin acından.
Bizler sizin icin burdayız sonucta elimizden geldiğince sizlere yardım etmeye calısıyoruz
Birdaha tartışmalı yorum atarsasnız yorum editlenicek ve devamı halinde ceza alıcaksınız.

İyi ve seviyeli forumlar.

zaffe ki,mlan ne ara türedi herkese karşı pos kasıyor :d

Bende zaten hep böyle yapıyorum :D:D ne zaman ping çıksa ttneti arıyorum artık tanıdılar :lol: bazılarına ping diyince anlamıyor onlara hız problemi için arıza kaydı yaptırmak istiyorum diyin öyle anlıyo bazıları :D

ya ben arıyorum 4440375 mesgul çalıyor:S

Abi bana 10 tl atsana ? Sen fakir değilsin ya zenginliğini görelim ? Öyle sadece konuşmakla olmuyor icraat görelim hadi ?

ya adama diyorum pingim var hızm ii adam diyo ping için arıza kaydı bırakmassınız dioyo:@ sowdum bende :@

ya adama diyorum pingim var hızm ii adam diyo ping için arıza kaydı bırakmassınız dioyo:@ sowdum bende :@

Yazdıgımı dikkate al daha 1 saat önce aradım ping anında düştü ping için almıyorsa diyeceğin şey şu ; hız problemi için arıza kaydı yaptırıcam de normal nette dolanırken bir sorun yok ama oyun oynarken ping var de bunun hiç hız problemi için arıza kaydı yaptırmak istiyorum de bu.

Benim kesin denemem lazım bunu :D

Geri