Ping NasıL Düşer ? Resimli Anlatım...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cHociL.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
[quote="hir0']sen benım konularıma mesaj yazma yoksa ağzımdan bişey kaçıcak
Hata'nı söyLéD!m d!Yémi tmm Yazmama ama haTaLaR düzeLtiR mek içindiR xDD [/QUOTE]

sen benı anlamıyorsun gaLiba..... İnsan Olsaydın Biraz Kardeşım Çalışmıyor Ama GEnede saol Diyebilirdin Ama sen Napıyorsun?Birazcık İnsan oL.

SağoL eLine sağlık güzel payLaşım^M

£yw sağol...

önemLi değiL..

Eywl saolasın paylaşım için

kardesım ben yaptım ama bende o kadar sey yok bende 2 tane var 2çsıne tıklıyom o cıkmıyo yapamadım:@

ama paylasım ıcın cok tesekkur ederım +rep benden sana....

şimdi napcam bn dedıgınızı yazdım su en 001J453A000B
bunu yazdım şimdi bnım pıngım dusucekmı

yha olmuo denedimde

saoL kaRdeşim.

kardéşim haLa aynı ya S:

yapamadım msne vArmı ?

Aga bunu ben bi oyunum var yuklemeli deil onun icin yaptm cok ping olnca yenilip duryorm :D onun icin yapcam da 001J453A640B bende çok işe yaradı 77 olan pingim 26ya düştü :thumbup: Ama sadece bu site için oluyor :( başka siteye gidiyorm ping 85 bunu nasıl çözebilirim,o sitedeyken farklı kodları deneyerek mi?YARDIM PLİS
kafamı yicem :cursing:

I am angry,help me,i am worry for it :(

sen benı anlamıyorsun gaLiba..... İnsan Olsaydın Biraz Kardeşım Çalışmıyor Ama GEnede saol Diyebilirdin Ama sen Napıyorsun?Birazcık İnsan oL.
HAKLI ! BİRAZ EMEĞE SAYGI,AYRICA BU ADAM UĞRAŞIYOR BUNLARI YAPMAK İÇİN,AMA KİME NE;BİR KODU DENİYOR OLMAZSA BİPTİR GİT,AYIP,GERÇEKTEN ÇOK AYIP BU YAPTIĞI,EMEĞİNE SAYGI GZEL OLMUŞ BİR DE SORUMA CEVAP VERİRSEN BAŞKAN,ÇOK MUTLU OLURUM:001_tt2:

Anlatım için sağ ol.

hangisi daha iyidir ping düsürmek için su verdihn kodlarında

arkadaşlar gerçekten pinginizin düşmesini istiyorsanız süperonline a geçin kesin ve net çözüm .

Geri