Pc Yavaş Açılıyor

4
EXE RANK

Faik Küçükali

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Faik Küçükali
ilk önce selamun aleykum hep karşınıza yardım konularıya çıktığım için çok mahçubum.:blush:[FONT='century ***hic'] - benim pc normalde düzgün hızlı bı şekilde açılyıordu son 2-3 gündür 10 dkka sonra msn geliyor açılıyor yani. bana önere bileceğiniz çözüm yolları varsa lütfen esirgemeyin.[/FONT]:001_rolleyes:

Bunları uygularsan sorun çözülücektir yüklediğin programlarda bilgisayarının yavaslamasına neden olur.

Regedit'e girip (start > run -regedit) "HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftDfrgBootOptimi z eFunction" anahtarına gidin, burada "Enable" adındaki string anahtarı bulun ve değerini "Y" yapın.

"HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Contr ol\Session Manager\MemoryManagment\PrefetchParameters\" Sağ penceredeki "EnablePrefetcher" değerini ( 5 ) ile 7 arasında bir değer yapın.

Buda kapanış

XP'NİN hizli KAPATILMASI
Başlat-Çalıştır-Aç satırına regedit yaz sonra:
HKEY_LOCAL_MACHINE / SYSTEM / CurrentControlSet / Control anahtarına ulaş.Pencerini sağındaki alanda "WaitToKillServiceTimeout" sağ tıkla ve değiştir
değeri 20000'den 200 yap.

dediklerini anlamadım kardeş :blushing: daha doğrusu bulamadım.

başlat tıkla kardesım çalıstır var oraya regedit yaz sonra yukardaki işlemleri takip edersen sorun olmucaktır:)

evet de HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftDfrgBootOp bunu anlamdım.

pc yi çöpe at. yenisini al

Bilgisayarım sağ tıkla > özelikler > Gelişmiş > Performans - Ayarlar > En iyi performans için ayarla tıkla uygula dene Pc hızlandığını farkedeceksin fakat açılma konusuna kesin birşey diyemem büyük ihtimal virüsten dolayı öyledir hızlı açılıyordu diyorsun çünkü.

Faik MSN'deyim gel halledelim. İki gündür başımın etini yedin kereta.

hallettik reiz ama gene geç açılıyor sorun yok hızdada galiba advanced i otomatik yaptık diye.

Geri