Pc Rest Atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

06_Türk0bali_06

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
06_Türk0bali_06
S.a benim şöylebir sorunum var . Pcyi acıyorum ekran kararıyor ve 10 saniye icerisinde falan kendi kendine rest atıyor ama bu arada pc çalıyor yani müzik falan dinliyosam ekran karanlık oldugu halde falan calmaya devam ediyor . pc yi mesela hic ellemesem hic bi sekilde kapanmıyor ama biraz dosyalarla falan ugrasırsam az zorlarsam pcyi donuyo ekran kararıyor rest atıyor . fandandır diye düşündüm ısılarına baktım biostan gayet normal en fazla 40 C oluyor . bitane bilgisayarcıya ***ürdüm dedi normelde sorun yok pc dosyalarla falan ugrasırken biraz zorlayınca rest atıyo dedi sorunun harddisk den dedi . bende gittim baska yerden harddisk aldım taktım ama gene aynı sorun devam ediyor acaba sizce sorun ne olabilir lüften yardım edinn bana bi yol göster simdiden tessekkürler

Pc toplama değilse ve garantisi bitmediyse teknis servise ***ür ?

malesef toplama aga

arkadasım anakart entegreleri hasar görmüş olabilir . fanda sorun yoksa işlemcinde sorun yoksa hdd'de temizse . powerdan yapacagını hıc sanmıyorum cunku powerden kapansa kendını reslemez . büyük ihtimal anakartla ilgilidir . saglam bir pc kurduna göster halleder .

Kardes sen pcden anlayan bi bilgisayarcıya göster ılk gosterdıgın kişi biraz toymuş heralde :D Bilen birine gösterirsen halleder

:D Eyw saolasın yardımlarınız icin

Kardes sen pcden anlayan bi bilgisayarcıya göster ılk gosterdıgın kişi biraz toymuş heralde :D Bilen birine gösterirsen halleder

+ Katılıyorum ilk gösterdiğin kişi biraz toymuş ..

Bu işten anlayan birine ***ür hallederler diye umuyorum ..

yoruma kapandı .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri