PaşaSedat; ' dan "AKDERE MAHALLEMİN RESMİ" 18 yıLLık Mahallem Herşeyim!

0
EXE RANK

~PASHASEDAT;; *

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~PASHASEDAT;; *
buralarin gelişmesi lazım

Ortamin iyi heralde ^^

[quote="~ |]Ortamin iyi heralde ^^[/quote]
Her mahallede Oldugu Gibi Kardas. !
Var bi Ortamımız. Beklerizz :)

O sokakların dili olsada konuşsa dimi gardaş :)
Bizim buranında böyledir hele kapalı kuytu köşelerin dili olsada konuşsa :)

Bizim evden bakınca burası gözüküyor :O incesu.

Mahalle Canlı Paşasedat:)

Var bi incesi paşasedatım:)

bu pashanın hayatı yalan amk :D Belkide gitmiş fotoğraf çekmiştir bura benım mahallem diyordur amk as:DSA bizim evin önüne gelip zile basma yalanı gibi ulan karaktersiz cocuk :ASDAS ne adamsn amk diyecem adamda değilsin ki (:

bu pashanın hayatı yalan * * * :D Belkide gitmiş fotoğraf çekmiştir bura benım mahallem diyordur * * * as:DSA bizim evin önüne gelip zile basma yalanı gibi ulan karaktersiz cocuk :ASDAS ne adamsn * * * diyecem adamda değilsin ki :)
Adam Yan Komsum olmasa ben bıle ınancam konustugun kelımelere :D fevzimert

Adam Yan Komsum olmasa ben bıle ınancam konustugun kelımelere :D fevzimert

Olum bi gidin n'olur ya itiniz oluyum nolur gidin ya :D Adam adres istiyor veriyorum, Cs nicine Fevzi'Ninyanına gidiyorum diye reklam yapıyor.Aradan 3-4 gün geçiyor bi yerde bu enayiyle karşılaşıyorum o gün niye gelmedin diyorum geldim ziline bastım inmedin diyor :D:D Olum bi insan en fazla bu kadar mal olur başkada olmaz :D

Olum bi gidin n'olur ya itiniz oluyum nolur gidin ya :D Adam adres istiyor veriyorum, Cs nicine Fevzi'Ninyanına gidiyorum diye reklam yapıyor.Aradan 3-4 gün geçiyor bi yerde bu enayiyle karşılaşıyorum o gün niye gelmedin diyorum geldim ziline bastım inmedin diyor :D:D Olum bi insan en fazla bu kadar mal olur başkada olmaz :D
Zamanında İyi mi Koydu Sedat o.O :)

Geri