Paralı Cfgnin Farkı Gir Bak SS Var.!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GodSmack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

GodSmack

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
GodSmack
Öncelikle Soluyorum Adminlere Ben hiç bi şekilde Ekletin satayım gibi bişy demediğim için konunun silinmesini istemiyorum sadece paylaştım satılan cfglerdeki emegin görülmesi için. Teşekkurler.! +Rep Lütfen
(ilk te bende dusundum 50 kontorum boşunamı gıtı dıye ama hıc pısman oLmadım 100 kontor bıle verırdım)
sLaveqarani@hotmail.com Gelın Serverımı oradan soLym Reklam oLmasn.!

Buyrun Fark.!!

[IMG]http://img341.imageshack.us/img341/3667/mrt.jpg[/IMG]

Bişey gözkmüyo resimupload a koy şunu

SS Net Değil Düzeltirmisin?

bişi gozukmuyor

Ss düzelt.

La NAyl0n qıt dedenı kekle 65 elde 677 kıLL mı aldın sakamsn saka oyuncamsn ? swde toplam 7 kişi war zaten bnı quLdrmyı başardn ahahahhahahahahah :D :D

fotoshop oldugunu kanıtlarım isteyen varmı ?

Kardes Sen Ne ayaksın ? sLave ` Qarani* ısmımı kuLLanarak ArkadasLarı KandıRIyoRsun :@ YOnetıcıLer .. Lutfen BAnned Adama Bak YA ... Msnm: Darknes_06@hotmail.com Eskı Isım Roi Isım Mustafa adam mılledı sLave ` Qarani* yim die kekLiyoR ya

kantlamana gerek yokkı zaten shop lams adm :D:D

evet bişey var resimde 1yang bıde kanıtLasana ? waLL faLanda oLabiLir duvara karşı :D :D

fotoshopduR.

Beyler Adam Wall Hack Kullanıor BakIN kENDI ISMINDE YANINDA DEAD VAR D SI ŞEFFAF GOZUKYUOR ODA 3D NIN ANLAMDIRI YEME BIZI

Toplam 65 elde o kadar adam öldüremeszn....

onubunu geç link bile yok :D

Qarani msn vermek yasak.

noLdu Yangs KanıtLyamıyonmu xD Cunku Foto Oynanmamıs 7 Kısının oLmasının Sebebi Adam Ws Istedı Dıger Playerlerı KıckLdım yoksa 10 a 10 du

Wall Hack Yok.! Cfg MAsted ;)

peki sen istedin yarın koyuyorum şimdi yatmam lazım.

bırak ya 677 adam vurmus gec bunu sen wall wardır sende yada resimLe oynanmıştır 1yangın dedıgı gıbı

lan s*ki*m salagı fotosop yaptn adam gibi yap bari aq mali

1Yang Link Mink YOk dİyon da Ne Linki Koyacam.!!
Lan Server Fuldu Dıyom 10 a 10 du AdamLArı KıckLd m Ws Vardı.!
İnanmayan İnanmaz ChockDha Féi Féi

Geri