- p A n T e r ` 0rjinaL cFq ~~> Dene ve Farkı Gör..

Teşekkürler.

Nick değiş ve daha özenti olma ! :mad:

18:24 de Konuyu Açmışın 18:26 Lazermy diğe nickle Cok güzel Denedim diğe ilk yorum atılmış ve silinmiş Mod arkadaslar tarafından Dosya tc 29 Sn veriyor indirme için Varan 1 :)
Sonra indirdin cs içerisine atcan bi 40 sn yide Oradan Varan 2 :) girdincs kascan Denicen 5 dk Oradan varan 3 ... :) Fake değilde ne ? Cfg indirdim içeriğine bakdımda Senin Konuda yazdıgın yazı kadar kod yok nerede ise bunuda es geçiyorum :D

18:24 de Konuyu Açmışın 18:26 Lazermy diğe nickle Cok güzel Denedim diğe ilk yorum atılmış ve silinmiş Mod arkadaslar tarafından Dosya tc 29 Sn veriyor indirme için Varan 1 :)
Sonra indirdin cs içerisine atcan bi 40 sn yide Oradan Varan 2 :) girdincs kascan Denicen 5 dk Oradan varan 3 ... :) Fake değilde ne ? Cfg indirdim içeriğine bakdımda Senin Konuda yazdıgın yazı kadar kod yok nerede ise bunuda es geçiyorum :D
Full bebebelik işleri ben konuyu ilk okuduğumda ilk mesajdada attığım gibi çaktım zaten olayı ;)

[quote="-LooNeLy']Full bebebelik işleri ben konuyu ilk okuduğumda ilk mesajdada attığım gibi çaktım zaten olayı ;)[/quote]
bn yeni gördüm konuyu :D

Adam Fake neyin derdindesiniz ! Nickte fake :@

paylaşım için teşekkürler

Ya byLer ne alaka ben napıyım aadamlar yazıyorsa başlıycam ya.Gitmiş moderatör bile gelmiş bizle muhattapa griyor.Çekemiyorsanız girmeyin konuya arkadaş.

oldukca kafa yormussun reyizz .d.d.

Tesekkürler deniyicem ..

Bakın dalganıza fakeler sizi !

Teşekkürler.

Rica ederim kardeşim.

Geri