»»» Özlü Sözler Arşivim. Vol 1` «««

Pişman değilim ! Sadece dön bak arkana; ne için, nelerden vazgeçtin ? Neler dururken, sen neyi seçtin !
[Nazım Hikmet]

Boş yere arama mutluluğu, Aradığın yerde olmayacak. Bulunca ise tadını çıkar, Çünkü hep sende kalmayacak.
[Cezmi Eröz]

Sevgilin geçmişini sormuyorsa; merak etmediğinden değil, Sıranın kendi geçmişine geleceğini bilmesindendir.
[edward .]

Bazen alabileceğin en büyük intikam; affetmektir. Ve bazen karşındakine verebilecek en güzel cevap gülüp geçmektir ! (:
[V.Hugo]

Sevdiğin kişinin sana olan sevgisini anlaman için canını yak. 'Çünkü kimsenin canı yanmadıkça sana gerçek yüzünü göstermez'.
[William Butler]

[IMG]http://img.frmtr.com/images/r/pt2.jpg[/IMG]
icon1.gif
»»» Özlü Sözler Arşivim. Vol 1` ««« [ SiLєηт αѕѕαѕiη ]

Umursamaz değilim ben, bunu asla unutma. Sadece sen, umrumda olmayı beceremiyorsun aslında..
[Yılmaz Erdoğan]

'Hayatta kimseye güvenmeyeceksin' demek saçmalıktır inan. Ama kime 'iki defa güveneceğini' hesaplamalı insan.
[V.Hugo]

Birgün bensizlik çalar kapını. Benli dünleri düşünür, avunursun.. Sanma ki yalanlar içinde, ben gibi bir doğru bulursun !
[Nazım Hikmet]

Gidene dur deme, bil ki kimse için üzülmeye değmez ! Ve unutma, Seni senden başka kimse üzemez..
[Nietzsche]

Kadın, her ihtiyacını karşılayacak 'tek' bir erkeği ister. Erkek ise, tek ihtiyacını karşılayacak 'her' kadını.
[Dostoyevsky]

Bırak, Ölümlü bedenlerde ölümsüz aşk arama. Hayat cömert olsaydı zaten, Çıplak gelmezdik dünyaya !
[Cemal Safi]

Nedensiz ve sebepsiz sevdim seni. Çünkü bir sebebi olsa, aşk olmazdı bunun ismi..
[Oğuz Atay]

Madde 1: Herşeye rağmen gül.
Madde 2: Ölümüne sev.
Madde 3: Onu aldatma.
Madde 4: O seni aldatırsa madde 1'i hatırla..
[Paul Auster]

Aslında iyi insan ya da kötü insan yok. Bi insan var, Bir de insan olmayan..
[Adam Fawer]

Boş boş seviyorum demekle olmaz; Göstereceksin sevdiğini, hissettireceksin.. yapamıyor musun ! O zaman yoldan çekileceksin..
[Can Yücel]

Keşke Pın kodunu 3 kere yanlış girince kitlenen telefonlarımız gibi, kalplerimiz de 3 kere yanlış insanları sevince kitlense.
[Ceyhun Yılmaz]

Bir insanı neden sevdiğiniz sorusuna cevap bulamıyorsanız, Onu gerçekten seviyorsunuzdur..
[Paul auster]

Kadınlar kendini güldüren erkekten hoşlanır sözü yalandır unutma. Çünkü kadınlar, sadece hoşlandıkları erkeklere güler aslında.
[Can Dündar]

Gideceksen git, İnan beddua bile etmem sana. Bilemem çünkü, isabet eder mi iki yüzlü suratına.
[Ceyhun Yılmaz]

Beni mahveden şey; Bana yalan söylemiş olman değil, Sana bir daha inanmayacak olmamdır !
[V.Hugo]

Aşk dediğin ne görsel bi olaydır ne de göreceli. Üç harf ve tek heceli; tıpkı 'sen' gibi ..
[Sunay Akın]

Gözlerime bakıp da yapılan sahte bir gülücük yerine, Yüzüme karşı gösterilen gerçek bir nefreti tercih ederim !
[Çehov]

*****si lider olur yalakası milyarder. Bizim gibiler hep mücadele eder. Diyeceğim şu ki kücüğüm: 'Büyüme hayat seni de siler' !
[Yusuf Hayaloğlu]

Bil ki, mutlu son diye birşey yoktur. Çünkü birşeyde 'son' varsa orada mutluluk yoktur !
[Dostoevsky]

Artık ne geri gelmeni beklerim nede ben gelirim. Nasılsa ben birşey kaybetmedim, sen bensizliği seçtin !
[Nazım Hikmet]

Pişman değilim ! Sadece dön bak arkana; ne için, nelerden vazgeçtin ? Neler dururken, sen neyi seçtin !
[Nazım Hikmet]

Boş yere arama mutluluğu, Aradığın yerde olmayacak. Bulunca ise tadını çıkar, Çünkü hep sende kalmayacak.
[Cezmi Eröz]

Sevgilin geçmişini sormuyorsa; merak etmediğinden değil, Sıranın kendi geçmişine geleceğini bilmesindendir.
[edward .]

Bazen alabileceğin en büyük intikam; affetmektir. Ve bazen karşındakine verebilecek en güzel cevap gülüp geçmektir ! (:
[V.Hugo]

Sevdiğin kişinin sana olan sevgisini anlaman için canını yak. 'Çünkü kimsenin canı yanmadıkça sana gerçek yüzünü göstermez'.
[William Butler]

Gerçek şu ki, herkes seni incitecek. 'Yapman gereken tek şey, acı çekmeye değer birini bulmak'.
[Bob Marley]

Kirlenmiş dudaklarınla bana anlatma kendini. Ve unutma, Seven insan, sevdiğinin gözünden anlar herşeyi..
[edward .]

Kızım olursa adı ' Aşkım ' olsun. Ki sıradanlaşsın adı her söylendiğinde, ve kanmasın 'Aşkım ' diyen herkese.
[Ceyhun Yılmaz]

Kim demiş gittiğinde ağladım diye ? Sadece yokluğunu fırsat bilen bütün tozlar, aralarında anlaşıp gözüme kaçıştılar..
[Yılmaz Erdoğan]

Biten bir aşkın ardından ağlanmaz, Yeniden başlanması için çabalanmaz. Sen benim için öldün, bilirim ki ölüler birdaha canlanmaz
[Ceyhun Yılmaz]

Belki de yalancı arkadaşlarına bir teşekkür borçlusun, Sana gerçek dostalarının kıymetini hatırlattıkları için..
[V. Hugo]

İnsan seviyorsa kaybetmekten korkar. Kıskançlık da bir kaybetme korkusudur. Kıskanmıyorsa eğer; Yeterince sevmiyordur.
[Oğuz Atay]

Aslında herşey, tükenen bir kaleme tükenmez dedikleri kadar yalan!
[Sunay Akın]

Başım önde bu aralar.. Suçlu olduğumdan değil ! Görülmeye değer hiçbirşey kalmadığından..
[Cezmi Eröz]

Bir arkadaştan sevgili olabilir, fakat seven kalp asla unutmaz: İşte bu yüzden sevgiliden arkadaş olmaz..
[Can Dündar]

Kalbimi kırdığında tebessüm ettim ve birşey demedim. Çünkü senindi kalbim, Sen kendi parçalarını yok ettin.
[Kahraman Tazeoğlu]

Neden yorgunsun sorusuna cevap aramaktan, 'Ve bunu sormasınlar diye gülümsemekten yoruldum'..
[Cemal Süreya]

Pişman değilim yaşadıklarımdan, Öfkem belki de yaşayamadıklarımdan..
[Nazım Hikmet]

Hayat sana hep ekşi limonlar sunuyorsa, Sende tekila ve tuz iste ..
[pablo neruda]

Geri