Özat: "Bu benim maçım olacak"

1
EXE RANK

sc]-[aßeL `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
sc]-[aßeL `
umitozat_ankaragucuneseli.jpg

A.Gücü Teknik Direktörü Lemerre’le görüşen yardımcı antrenör Ümit Özat "Bu maça takımı ben hazırlayıp, çıkartayım" teklifi yaptı.. Top artık onda!

A.Gücü Yardımcı Antrenörü Ümit Özat, eski takımına karşı bileniyor. 2001-07 sezonları arası F.Bahçe’de forma giyen, şampiyonluk yaşayan ve hatta sarı-lacivertli takımda kaptanlığa kadar yükselen Özat’ın, hafta sonu oynanacak maç için A.Gücü Teknik Direktörü Lemerre’den özel bir ricada bulundu öğrenildi. Antrenman programından, kadro seçimine kadar takımın her detayla bizzat ilgilenmek istediğini söyleyen Özat, bu sayede F.Bahçe’yi devireceklerini söyledi.

Antrenörünün bu ricası üzerine Fransız çalıştırıcının bir haftalığına bütün inisiyatifi Özat’a bıraktığı öğrenildi. “Takımın her şeyiyle ben ilgilenmek istiyorum. F.Bahçe karşılaşması benim ve kariyerim için çok önemli. Teknik heyet olarak içiniz rahat olsun. Tüm sorumluk bende” diyerek teslim aldığı takımı F.Bahçe maçından 3 gün önce kampa sokacak olan Ümit Özat’ın özel önlemler alacağı belirtildi. Kamp süresince futbolcuların telefonlarını toplatacağı öğrenilen çiçeği burnundaki antrenör, uyku saatlerine de bir düzenleme getirecek.

Geri