Orj Cfg'mi PayLasıyorum . zarathos.cfg

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zarathos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Denedim gerçekten Güzel cfg . saoLasın..

Sen Saol Kardeşim .

Tuncayın cFq. Lütfen cFqyi çaLıp üstünüze çevirmeyiniz...

Tuncay Kim ya :D:D hem ben demedim ki bana özeL yapıldı diye .. Basladıgım zamanLar dogan vermişti aL Ortak saglam cfg bunla kas demişti o zamandan bu yana kasarım ;]

Ne Desem Az Size . İndiriLme sayısına Bak Teşekkür EdenLere bAk . AcqözLüLer ya

sana sövene söveyim adam gibi adamsın ne sövcez

eyw kardeşim .

kardeşim cfg çok :) manyak ötesi bşy :) ilk fragım 34-7 :) allah.endens.razı.olsn

ÖnemLi deiL KArdeşim biLegin oLmasa Yapamazsın ZateN :))

SoranLar oLuyor . Bu Konuda İndirebiLirsiniz .. msn'de Tek Tek Atamam :( fLood için Özür Dilerim .))

Teşekkürler.

paylaşım için sağol.

Paylaşım için saoL kardeşim..

bende wardıı

zarathoS` ezigi ben Senden Ne zmn Cfq ıstedım ? , Nerde Colk cock war bıze denk gelıo.. senı 3d dıe blıodm orası dqru ama snra olmadıqına ınandım ...Cfq meselesıne gelınce ; Sen Kımsınde Ben Senden Cfq ıstyıım ? Sen daha 1 , 2aylk sın .. Ben senın yasının 2 katı kadar Kıngof da kastım .. Ben ıstemeden sen attın bana cfqnı sna da ymn edıom onu kLLnmadan sıldım
Cnku cfq'm herkezın cfqsınden saglam ;) SEn Yokken ben wardım UNutma ! Dnkü cocksun..

Ayrıca U0f | Clanındaymısın .. Clandan Atıorm snı ;) Sw A almıyorum .. Nedenmı ; Cocuksun o sw'a laik degilsin ,) Cfq'n gıbı sende ezıksın ,) Kıngof a ılk cfqyı cıkartan bızız la sen yokken bız wardır kıngof da mal . arkamdan konusmana grk yok , yuzume de ,) yalakalık cekecek kadarda dusmedım dusmemde Program'm warken sen we snn qıbılere hıc bır zmn Agız burun egmem ;)
Senın 2 kelımenle Ismımı Kırletemem kıngof u da bıraktım senoyna gectm farklı nıck farklı ınsanlar coluk cocklarla ugrasamam

Kinqofta 1'de kasıyordum sw sahibi refik hiLe OLmadını ıspatLa dedi
Pc'me gir dedim girdi 2 saat baktı bişe bulamadı işim cıktı arkadaş dewm edcek dedi
Tarık diye biri girdi .. aLtüst ettiler bişe bulamadılar . daha sonra o adam 3d almayın
serwera demiş bütün adminlere kanı bozugunu gordum bu kadarını görmedim :Q
-Toyo * <AK47> Cfg'mi istedi knka feLan yaLakalık cekti . atmıyorum cfg'mi dedim
10 dkka sonra 3d'mişsin aLmıyorum seni sw'a dedi banladı . bu kadarı insanı ciLeden cıkarıyo .

ArkadaşLar Bu Cevap bana Ait deiL YanLış AnLaşıLma oLmuş . meLih az cok tanır beni , bende meLihi .. beNi sw aLmıyoLardı arkadaşa anLatmıstım durumu . benim üyeLikLe o atmıs yorumu . biraz abartmıs . abartma hastalıgı war herifte . en basit şeyi biLe büyütür . meLih Kardeşimden Özür diLerim !

qüzeL kardeşim Emeğine sağlık :)

Ö.degil kardeş ,
snde k.bkma

Geri