< OR3 > CyT35 YRD.# ws ~Gresto.` 4FOXX;; (MOUSE BOZUK)

3
EXE RANK

~Gresto/HyvnstyLe``

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~Gresto/HyvnstyLe``
mouse bozk fark atamadım fazla !

gl pls

dnt35.jpg

o adam bile sana 12 tane çakmış dahada foruma ss koyuyon

Gresto KİNİKSİN kardeş :)

len baslıkta ne yazıo adamı ayar etme mouse bozuk karsımdakı playermıssankı .
Sen kimsin ki milletin oyunculuğuna laf yapıyosun herkes istediği gibi oynar. Sanki sen çok iyisin hey Allah'ım ne günlere kaldık.

len baslıkta ne yazıo adamı ayar etme mouse bozuk karsımdakı playermıssankı .
Sen kimsin ki milletin oyunculuğuna laf yapıyosun herkes istediği gibi oynar. Sanki sen çok iyisin hey Allah'ım ne günlere kaldık.

Beyler yorumlarınıza dikkat edin sonu küfüre kavgaya gitmesin

Hll Kardeşim Mouse`n Bozuk Ama istedigi Kadar bozuk Olsun O Bilek işi Bitiriyor ... Tebrikler :)

-Killgaming'de Cfg Diye Aglıyodun , WS Attığın Kişilerin Reallerini İlk Defa Görüyorum . Milleti Küçümsediğin İçin Bu Yorumu Yaptım . Kingof Çıktıktan Sonra Piyasaya Çıktın . GDR Clanına Girdin Diye Millete Boş Laf Yapman Gerekmez Real 5 Kadrolarına Giremiceni Sen Herkezden İyi Biliyosun . GEREKSİZ POST KASMA !

qoktuquma bulaşmayın 2 csyi bıraktık kafamı bozmayın geri dönerim :D

-Killgaming'de Cfg Diye Aglıyodun , WS Attığın Kişilerin Reallerini İlk Defa Görüyorum . Milleti Küçümsediğin İçin Bu Yorumu Yaptım . Kingof Çıktıktan Sonra Piyasaya Çıktın . GDR Clanına Girdin Diye Millete Boş Laf Yapman Gerekmez Real 5 Kadrolarına Giremiceni Sen Herkezden İyi Biliyosun . GEREKSİZ POST KASMA !

senın kadar enayısını gorduysem malım lan velet sen kımsınkı balyozun gotunu yalamaktan baska bısey yaptıgınuyok bensenden cfg bıle ıstemedım kendın atmıstın bende dursun dedım kullanmadım sıldım . YALAN DE ! 2.csı ben langame kasıordum csoyuncu devam ettım kımse benı bılmıordu sonra kıngof gecdım sızın gıbı kendılerını kral sananlarla ısım olmadı olmazda sımdı qq

ben kımseyı kucumsemem EN BUYUK ALLAHTIR ! Tobe Haşa Ben kımseyı kucukgormem . soz konusu bıle olamaz yoluna devam et .

nasıl yendin usta hala anlamış değilim :D asdadasdas kaan sende bu salaga yuz verme :)

Sakin ol Ronaldo

Geri