Önemlİ gİr bak ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20
EXE RANK

OttoMaNs* ;яeiz

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.com
OttoMaNs* ;яeiz
Arkadaşla nedir bu herkesin Art`zlerden istedigi bilmiyorum ama biz çok kişiyi yendik hemde eze eze ama saklamıyoruz tabiki ezildigimiz maçlarda oldu ama neden herkesin derdiyiz ..?

zamanında Abi die sabah akşam msn açmamı bekleyen cfg dilencileri şimdi clan kurmuş bize kafa tutuo ..

LÜTFEN DİYORUM ART`Z LERLE DALAŞICAK KİMSE BİİZM OLDUGUMUZ YERE YORUM YAZMASIN TARTIŞMA İSTEMİYORUZ ve Daha Sonra en önemlisii...

ART`Z CEKEMEYEN ANTEN TAKSIN ? ; )

Yazdan beridir böyle abi :) Önceden kanka kardeş ayağı çekip klana alın diyenler şimdi atıp tutuyolar arkamızdan. Yazın uğraşanlarda yok olup gitti biz burdayız. Kalan sağlar bizimdir yolumuza devam :)

Yazdan beridir böyle abi :) Önceden kanka kardeş ayağı çekip klana alın diyenler şimdi atıp tutuyolar arkamızdan. Yazın uğraşanlarda yok olup gitti biz burdayız. Kalan sağlar bizimdir yolumuza devam :)

Katılıyorum muro ve bundan sonra Bzm clandan olmayan hiç kmse ile muattap olmayın hepsi forum yalakası başka biişi deil ...!

Artiziz Artiz kalıcaz laf atanın alnını karsıtırıcaz :):):)

Otto reyiz konuştuysa , Bize susmak farzdır , yazılanlar açık & net ;)

Beyler OTTO reyiz gerçekten doğru söylemiş yeter artık kimseyle polemiğe girmek istemiyoruz .

ÇEKEMEYEN ANTEN

La döktürmemek elde deil ki herkesin derdi biziz artzlerin o kadar düşmanı warki :) keşke zmanında alsaydım bunları clana .. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri