inandınmı sen şimdi bu fraga ?@34-36 arasındaki fraglar ne öyle ağzım açık kaldı
Evet inanmamam mı gerek? Olabilirliği yok mu yani?inandınmı sen şimdi bu fraga ?
Realy34 36 metori on
adam akıyoEdit 100/100 100000/100000 olabilirbaşarılar.
benm değilabi sen nasıl bir şeysin ya anlamadım seni![]()
evet sana göre var.Evet inanmamam mı gerek? Olabilirliği yok mu yani?
Benim görüşümün bu olduğunu nerden biliyorsun? Neden olmasın adam fragı atarken yanında mıydın? Forumda sürekli movie hakkında bir şey paylaşman bu işi çok iyi bildiğin anlamına gelmez sürekli bi bilmişlik içindesin ukalalık yapma yeri değil burası bilgi paylaşıcaksan paylaş paylaşmıycaksan da senin gibilere ihtiyacımız yok sonuçta bu forum NETİN EN BİLGİNİevet sana göre var.
evet bu işi çok iyi biliyorum varmı bi irtirazın ?Benim görüşümün bu olduğunu nerden biliyorsun? Neden olmasın adam fragı atarken yanında mıydın? Forumda sürekli movie hakkında bir şey paylaşman bu işi çok iyi bildiğin anlamına gelmez sürekli bi bilmişlik içindesin ukalalık yapma yeri değil burası bilgi paylaşıcaksan paylaş paylaşmıycaksan da senin gibilere ihtiyacımız yok sonuçta bu forum NETİN EN BİLGİNİ
Sana karşı her zaman çünkü sen çok yanlış bir insansın. Madem o kadar iyisin neden bu işten bir gelir elde edemiyosun ?evet bu işi çok iyi biliyorum varmı bi irtirazın ?
nerden biliyosun gelir elde edemediğimiSana karşı her zaman çünkü sen çok yanlış bir insansın. Madem o kadar iyisin neden bu işten bir gelir elde edemiyosun ?
Ha doğru msn iletinde "5 TL karşılığında edit yapılıııııııııığrrr" yazıyodur senin pardon çok özür dilerim nasıl tahmin edemem.nerden biliyosun gelir elde edemediğimi![]()