1
EXE RANK
misqinN
Fexe Kullanıcısı
Ölüme kaçış!Kaçmalarına yardım eden kardeş tarafından vuruldular! Genç kız ağır yaralı, sevgilisi öldü!
20.05.2009 09:43
Birbirini seven iki gencin Van'dan Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesine kaçış öyküsü dün gece acıyla sonlanırken, ilk saldırıda ağır yaralanan genç kızın, hastaneye götürülürken de kurşunlara hedef olması, ambulans şoförünün jandarmaya sığınması sayesinde engellendi.
Alınan bilgiye göre, birbirlerini seven O.T. (16) ve Orhan T. (25) Van'dan kaçarak Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesine geldi. Gençlerin kaçışına yardım eden Orhan T'nin kardeşi Mehmet T, Doğubayazıt ilçesisin Hamo Köprüsü yakınlarında çıkan tartışma sonucu gençleri kurşun yağmuruna tuttu. Orhan T. olay yerinde hayatını kaybederken, O.T. ağır yaralandı.
20.05.2009 09:43

Alınan bilgiye göre, birbirlerini seven O.T. (16) ve Orhan T. (25) Van'dan kaçarak Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesine geldi. Gençlerin kaçışına yardım eden Orhan T'nin kardeşi Mehmet T, Doğubayazıt ilçesisin Hamo Köprüsü yakınlarında çıkan tartışma sonucu gençleri kurşun yağmuruna tuttu. Orhan T. olay yerinde hayatını kaybederken, O.T. ağır yaralandı.