Nurdem Team | 2. Rezilligi 1. kapattınız 2. Kapatmayın !!!! Mod'Lar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan neco67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

neco67

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
neco67
1. Konuyu Kapattı Mod ARkadaşımız
Bunu Kapamayın Lütfen Herkes Görsün
Kimin Ne oldugunu...!

dedust20018p.png

dedust20019a.png

:D:D heheheh :D:d payLasım için teşekkürlerr.. guzel xD

Eywallah KardeşiM.#

bu da güzelmiş :D:D ...

Belliydi Zaten.adamlar full izliyordu

ağlama kardeş ağlama ~

~chiLy0ck.`

;)

evet ss baya bir garip.hltv kendi pcndeki programı gösteriyor muydu acaba :sleep:
cdhack ve hltv evet çok akıllıca...

Sizde sorun mu var xD adam hltv recorda gitmiş kendi pc sinde izlerken cdhack açmış bi de gh ss diye veriyo yazık sen git pencereden atla ;)

Bana bunun o anda yapıldığını kanıtla konunu kapatmıyım !

Resmen belli sonradan cdhack açılıp yapılmış olduğu bunu koyman bile bence ayıp ya nese

kafana sık necoo utan yaaa :D :D :D ben bu adamları hiç anlamıorm ya kardeşim yenılıosun ılk oncekı konuya bak benm dedıqım şey uzuunnn sure once qhost kullandm yazısını ss ceker buraya koyar :D smdıde macdakı hltwden ss ceker olm kafanmı quzel ya qit karı kızla uqraş ne bılım facede bişi bqen tipini düzelt bişiler yap yanı boş işlerle uqraşma necooo olmuo yani adamım yazık qençlıqını bunlarla harcama.

Kapa savaş kardeşim kapa :) hıyar bu adam ya ...

önce 0n3 sh0t rezilliqi snra NRE rezilliqi yedıremıosanız mac atmayın arkdaşım yazık ya bide kaç yaşına qelmiş hltwden cd hack acmış bunun ss sını cekmiş akıllı herif helal oLsun !!!! krallsınnn

Nurdem Team | ~Ch!k0Lata` <C>
Nurdem Team | ~ ch!Ly0ck
Nurdem Team | - sensatioN
Nurdem Team | zeRr
Nurdem Team | hayko0Li-x

maçdaki adamlar bunlar tanıyan tanır kımın ne olduqunu qorun demişsin ya sen beni atalarına sor qüzelim atasını bılmeyen boşa yaşar ;)

Bu bi oyun bunu anlamakta niye güçlük çekiyosunuz ben bunu anlamıyorum elbet bir takım yenecek 2 takımında galip gelme şansı yok imkansız böyle bişi yenildinizde noldu öldünüzmü ne oldu yani ?

Bu bi oyun bunu anlamakta niye güçlük çekiyosunuz ben bunu anlamıyorum elbet bir takım yenecek 2 takımında galip gelme şansı yok imkansız böyle bişi yenildinizde noldu öldünüzmü ne oldu yani ?

anlamadıqım noktada bu kardeş işde oyunu oyunda bırakmıolar

ama neco bak bunu ii çek ii ss al mutlaka

param olsun qidip ghost alacam !!!

çekdimi heletewe çekdinmi ss :D

allah aşkına bi bakın yukarda hltv yazıyor 1.ci
2.ci vall açmış ss çekmiş koymuş ..
3.cü bu kadar ağlama kardeşim lütfen bi maç için bu kadarı fazla yani ..
bide kendini kerizlersin ``~

oğlum deme öyle 1 yıl sonra ss koyarlar kalırsın bak ortada :D

kardeş öncekı konuyu qörmedınmı dedımkı uzunnn süre önce cocukluk halıyle qhost aldım dedım msnden eskı ortaqıma oda cekdi ss koydu ne desem manşet oluo arkdaş ben neymişim .

Necoyu tebrık etmek ısdıorm.Bunu qören her arkdaş size karşı qhost acar nasıl olsa anlamaz die .d

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

buda 0n3 Sh0t macında hile dedıklerı hayko0 lixden ss mac anında :/

biz hileyiz abi bızım team Nurdem Team | yerıne GHOSTCU Team || olsa daha cok tutulur hanı bırakın bıze qhost demeyide ses kasın radar takıp edin bişiler yapın qidin sakın alın peçete alın .

Ayıp lan sana eziq milleti karalıcak aklı sıra.

OLm bu kdr eziq olmayın azcık gurur olsun sizde.

(: kendısı konu acdı benı rezıl etmek ıcın rezıl olan kendısı oldu cocukluk byler aldırmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri