`Ntkings. [WS] [Non] ' VOL -48 [2 demeye kalmadılar]

öncelikle herkez değil herkes Clan dimdik ayakta bu arada ben zero alchandez dracula sanchez ahmetb. kroyns helqu3ra xeaven batwo toyo ljeska loonely ducjko bebe sm#7 ne çok satmşlar la :D çıkanlar arasında karakterli insanlarda vardı ama sen maçlara almym diye çıktın hatta olay şu beni maçtan atamazsın kazım dedin noldu hem tsden hem sw den banladım bu da sana koydu sanırım ;)

kazım clandakilere bağırmaya korkuyosun çıkmasınlar diye sen daha neyin davasını yapıyosun kimden duydun dersen git erdeme sor erdem adamlara bağrıyomuş sen demişsin kanka bağırma clandan çıkıcaklar 1 2 3 4 manuel kazım saim gelsinde saiminde dicekleri var :D
Bunu bi ara 5 kişi kalan herkesin arkasından konuşan s2knet mi söylyr afrikalı evlat edincez seni harbi la clancak :D

kazım git açıklamaları güncelle ah kazımm vah kazım lafı değiştirme alican ne dedi biliyonmu clandakilere yalakalık yaptığını satıncada 3d dediğini söyledi :D

Alicanı da çok ezdim hala eziyorum ya birbirinizi korursunuz onla ahaha karaktersiz alicanın salladıqı palavralara bak asdfasd:D

Acıyorum lan size eziliyonuz diye bir oyun için küçülüyosnz saçma sapan laflar ortaya atıyonz yazık :D

kazım haklı beyler dağılabiliriz.. İmza kısmındaki şarkı benden kazıma gelsin qL

kazım açıklamaları güncelle ahhhhh vahhhhh kazım :D

Kafana yemeye devam sende rwd konularını qüncelliyorsun ya bide aynı ssleri koyuyosn onları güncellersin asdfasdasdas

1 2 3 4 manuel .. konu güpgüncel

ql kapcuk agızlı ugur :D

kazım clandakilere bağırmaya korkuyosun çıkmasınlar diye sen daha neyin davasını yapıyosun kimden duydun dersen git erdeme sor erdem adamlara bağrıyomuş sen demişsin kanka bağırma clandan çıkıcaklar 1 2 3 4 manuel kazım saim gelsinde saiminde dicekleri var :D

Kanka kuran çarpsın aynı öyle diyodu adamlar clandan çıkıcak biz naparız diyodu ağlıyodu amk :D

Bide diyo ki beni clandan atmış :D:D

Senin çapın yetmez beni clandan atmaya amele :D

ben r0uLsticq Lama luma atmadıysam sni clandan sen mi cıktın bot herif beni clandan atmaya kalktın çık odadan dedin ben attım sni odadanda clandanda zaten clandakilerin biri de erdem iyi cocuk dediqini duymadım sevimsiz bebe :D ben adamlarma yeri qeldiqinde kızarım yeri qeldiqinde iyi knşrm bu sizi alakadar etmyr Ntkings clanı sen schwrze toddayken dontskdayken ezildiqin qünleri hatırla ve sus :D

Herkes milleti kendisi gibi sanmaya başlamış.
Ntkings olarak biz 3 kişide kalsak 5 kişide kalsak bu clanı satmayız. Kardeşliğimiz her şeyden ötedir. Sizin gibi oyun bağımız değil, hayat bağımız var en azından. Milletin derdi biz olmuşuz, demek ki zamanında çok koymuşuz ;)

Geri