Nr`s Clan Rezillik.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rejuav
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Keleş çetesinin lideri pcme jaden kaan girdi ve temizsin dedi ne konusuıon hadi yoluna sen bıraz düşün nasıl harunu ezebilirim diye :)

Bence boşu boşuna düşünmeyin. Kuzen olarak pek sevmem ama her maçı mecbur olarak yanında izliyorum pc sırası bana gelicek diye. Bu çocuk 3d olsaydı ilk ben bilmem gerekirdi. Zaten bu çocuk hile olsa şu ana kadar 123897 tane 3d moviesi çıkardı. Demek ki bir şey yok ki çıkmıyor bu video. Bazen hs ler atıyor böyle ne biçim bilek varsa esnek mouse diğerine de kayıyor. İkimizde şaşırıyoruz neyse çok uzattım isteyen inanın isteyen inanmaz bu çocuk 3d değil ama çok balık söyleyim :P

Bence boşu boşuna düşünmeyin. Kuzen olarak pek sevmem ama her maçı mecbur olarak yanında izliyorum pc sırası bana gelicek diye. Bu çocuk 3d olsaydı ilk ben bilmem gerekirdi. Zaten bu çocuk hile olsa şu ana kadar 123897 tane 3d moviesi çıkardı. Demek ki bir şey yok ki çıkmıyor bu video. Bazen hs ler atıyor böyle ne biçim bilek varsa esnek mouse diğerine de kayıyor. İkimizde şaşırıyoruz neyse çok uzattım isteyen inanın isteyen inanmaz bu çocuk 3d değil ama çok balık söyleyim :P

Yaa ztn 3d olsa 3d oldugnumu soylıcen akıl var mantık var?

Fazla konuşma Gel o duvarlarını İstanbul Şişli ferikoy kozay net cafede lan gamede at bakalım aslan 2 günde king oldun paraboll ;)

Sen kimsinde senin ayağına gelicem yanlış anlamada, madem çok görmek istiyorsun İzmir Bornova gel HisarNet var bilenler vardır atarız. Burda selpakta ucuz oturana beleş :)

bırak kuzen ağlasın senlede görüşücem :)

boş boş cevaplar hll size zengin ettiniz be adamı haftalık kazancı sızden nadıre verıcene selpak al

diyecek birşey bulamadım böyle sövecek ne var ki şimdi.

Haklısıız tamam.

Haklısıız tamam.

Öyleyiz zaten bilen biliyo 2 aylık king diyosun sen beni gördüğün sürece sana göre king olucam kardeş biraz öğrenin oyunu valla yazık.
10000000024_1.jpg
10000000024_1.jpg
Beğen beğen al kank hangisi hoşuna giderse ortadaki fena değilmiş sanki ?

bişi demiyorum :) çocukluguna veriyorum büyü gel sonra benimle tartış

bişi demiyorum :) çocukluguna veriyorum büyü gel sonra benimle tartış

Valla seni, 3-5 kişi sbs bebesi olarak bana söyledide neyse yorum yapmıcam. Daha halen hile diyosundur umarım

hmm tamam abisi yol al şimdi :)

Yazııık yazıııık :D birde senoyna takımı olacaklar :D :D hele akrep çok acıyom sana ya :D vallaha :D dgqwagdqwjhdagsgdq :D Harun boşver knka salla (: ALAYINA SELPAH :D

öwünç akrep cs king değil photoshop king 90-0 ahaha adam king ya :D tebrikler harunum futbolcum benim

Aha bi aglattmısız adam daha :D size kac kac koymuştuk ? gg 2 le

Millete laf atcağına kendi paçanı kurtar millete diyosun kaç kere koyduk, ben seni kaç kere ağlattım akrep keleş arklarıma sataşma.

harun tebrikler kardeşim.Bırak böle abisi muhabbet eden leri yaa uaşları war die adam sanıyolar kendilerini salla geç sen kendini bilmiyonma o yeter sana.

Ya Yaptıkları boş muhabbet en başta dedim HLTV sokun diye sokmadılar sonra gelmişler ana bacı katıyolar erkeklikmi bu ?

bu akrep midir dboorN -wp- midir diyecek birşey bulamıyorum sana.sbs bebesisin sen.msn de ana bacı kat söv ondan sonra engelle erkek misin sen yavru ?

Geri