Nr`s Clan Rezillik.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rejuav
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

rejuav

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
rejuav
Nr`s Clan ; Laedri , jaden , unriwaLLeD , akrep keleş , ve biri daha vardı lacqruen mı ne arkadaşlar beni maça fake çağırdı kasınca 4 tanesi ağladı sebebini anlamış değilim, arlaarında bı tuncay adam gibi adam buyrun buda 8-3 ezilirken bana karşı ettikleri küfür Çok kral bunlar. Bu sözlerım kesınlıkle UnriwaLLed Tuncay'a değildir. NOT : MAÇTAN SONRA JADEN PC'ME GIRDI HERŞEYE BAKTI isteyen ondan herşeyi öğrenebilir hadi gençler gelmiş geçmiş kendinizi düşürmeye devam edin. SS: SS : http://img202.imageshack.us/img202/25/dasdash.png http://img202.imageshack.us/img202/25/dasdash.png http://img202.imageshack.us/img202/25/dasdash.png http://img202.imageshack.us/img202/25/dasdash.png

oyunculardan belli böyle olcağı tuncay hariç ghost team :D

Orhan kingofta frag kasamıyordu adam 1 hafta içinde king oldu nasıl oldu bilmiyorum

zaten Jaden bebesini her sw den banlıyolar ghost diye :D

bi adam gibi adam tuncay var dediğin gibi kardeşim :)

Orhan kingofta frag kasamıyordu adam 1 hafta içinde king oldu nasıl oldu bilmiyorum

Tuncay dışı adam gibi adam yok zaten ne diyim valla ne sülalem kaldı ne bişeyim valla tek moralimi bozan bu oyun için yazıklar olsun Hele kaan var Jaden kanka çekerdi birden böyle oldu anlamış değilim valla yazık.

Yazııık yazıııık :D birde senoyna takımı olacaklar :D :D hele akrep çok acıyom sana ya :D vallaha :D dgqwagdqwjhdagsgdq :D Harun boşver knka salla (: ALAYINA SELPAH :D

doğru bide senoyna akcaklar :D def olsalar içim yanmıcak alayı cfg , 2 - 3 bebedede ghost var .

Yazııık yazıııık :D birde senoyna takımı olacaklar :D :D hele akrep çok acıyom sana ya :D vallaha :D dgqwagdqwjhdagsgdq :D Harun boşver knka salla (: ALAYINA SELPAH :D

Bide akrep diyorduki defde akarım gibisinden kelimeler ediyordu HLTV Sok dedim gerek yok siz sokun dedi biliyodum böyle muhabbetler geçiceğini neyse bu onlara yeterde artar akrep inş silersin bu konuyu inş (:

Beni banlıolar die ghost mu oluom qweq

Maçın dev***** koyun ? nıye banladınız yusufcuk ?

Düzgün yorum yapmayan küfürlü yorum yapan anında ban yer böyle konuları küfürsüz adam gibi yorumlar yazın diye serbest bıraktık !

:QEWIeosş1y3u21t3şo21utgs3oi12h^21 (ELİNİZE SAGLIK HARUNCUM)

Seviyesiz yorumlar atmayınız.Son uyarımdır sizlere.

Yandaşlar yine yorum atmaya başlamış Size ne arkadaşlar sziene bızı ızlıorsunuz ghost dıorusunuz onları ızlıyın bıde ?

:QEWIeosş1y3u21t3şo21utgs3oi12h^21 (ELİNİZE SAGLIK HARUNCUM)

(13:49) FREE LAN`HAARUN: hll lan kaan sana. valla yazık (13:50) ' Ñŗ`š » فλď: walla kanka sana yazık bence awp le nerden neler yapıon (13:50) ' Ñŗ`š » فλď: bilekse helal ama deil bence Burda övünmem mi lazım övünmemem mi birader yapcak bişi yok artık yemin ediyorum, kaan k.bakma döküyorum buraya ama aranızdan 1-2 kişi var sevmiyom biri kendini iyi biliyo zaten.

kaç kere izledim seni sende eğer bişey yoksa Cs bırakırım . Direk duvar izliyosun tecrübe dicem ama alakası yok .
O zaman senin Cs bırakma zamanın geldi kamera ' dan çekim video'mu paylaşacağım yakında ;)

Yandaşlar yine yorum atmaya başlamış Size ne arkadaşlar sziene bızı ızlıorsunuz ghost dıorusunuz onları ızlıyın bıde ?

Keleş çetesinin lideri pcme jaden kaan girdi ve temizsin dedi ne konusuıon hadi yoluna sen bıraz düşün nasıl harunu ezebilirim diye :)

Fazla konuşma Gel o duvarlarını İstanbul Şişli ferikoy kozay net cafede lan gamede at bakalım aslan 2 günde king oldun paraboll ;)

Geri