NoNameIs` FAKE HAKKINDA GERCEK ITIRAFLAR OKUMADAN GECME

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kraal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dünyaca ünlü gdr klana nasıl girsin adam kalkmış kendi realinle girmeyi denemedin mi diyosun.cık cık

güzel itiraf :)

Şahsi görüşüm normalde bu gerçek nomalis tanımıyorum ama cs geri döndüm gibi bişiler yazmıs donmus cs unutmus hile almıs ortaya cıkıncada böyle yazı yazarak geçiştirmeye calıstıyor
HİLE aldim.Aradan 3 gun gecti ntkings clanın odasına gittim o sırada onlarda maca gırıyorlardı benıde cagırdılar fake olarak sonra maca gırdım orda hıle actım belli etmemeye calıstım fakat HLTV anladılar nonameıs realiyle gh movıyem çıktı

Bırakın bu işleri Amerikanın oyunları dicemde o bile değil.

Şahsi görüşüm normalde bu gerçek nomalis tanımıyorum ama cs geri döndüm gibi bişiler yazmıs donmus cs unutmus hile almıs ortaya cıkıncada böyle yazı yazarak geçiştirmeye calıstıyor
HİLE aldim.Aradan 3 gun gecti ntkings clanın odasına gittim o sırada onlarda maca gırıyorlardı benıde cagırdılar fake olarak sonra maca gırdım orda hıle actım belli etmemeye calıstım fakat HLTV anladılar nonameıs realiyle gh movıyem çıktı

Bırakın bu işleri Amerikanın oyunları dicemde o bile değil.

Dötü kurtarma çalışmaları bunlar :D:D

Sen insan mısın ?

Guzel masal degıl kardeşim 15 yasındakı veysel bırısı var gecmıste ıyı kasan ve nam yapmıs kısılerın nıcklerıyle gırıyor .Sırf bır saglam bır klana gırebılmek için kaç kısının eskiden nam iyi kasan nam yapmış kişilerin realleriyle gırıp yagdırıyor ve bunuda herkez bılıyor gerçek nonamIs degıl kardeşim grçktn burada masallık bir şey yok çocuk gercegi itiraf etti ve son olarak fake veyselın actıkları msnlerinide verıyorum sıze sizin başınızada gelmesin diye veriyorum ; toyo.cs@hotmail.com khazi.cs@hotmail.com raze.hknx@hot. noname.wrs@hot. tiqqer-cs@hot. zarathos.cs@hot. msn adresleri bunlar cep tel numarasıda ; 0535 282 89 31

adamkraldağıln.avi

Geri