[Non] ws w.Lawson`s -Turnuva-

qeLe w.Lawson Teamına

sagolun gençler :D ERDEMI GORDUNZMU Luma Lama ya mac atak aramızda derdık gelırdı bıze ezılyoz zewklı olmyo derddi burda attıgı TK yı soyluyor Inanamıyorummmmmmmmm OMAYGATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT Kımlerın kımlerın dılınde dusmusuz hade hayırlısı :D

zamazingo neqatiw3 sen yokken vardı be birader :)
+ boyle tartısmalara gerek yok
+ alırım 20 tlye ghost gırerım non teama fake ezerım alayınızı tek basıma çaktırmam ama emın ol . sonra konu acarım wLawsons un ezilişi diye hoş olurmu olmaz;
sonuçta kımın gh olup olmadıgını blmıyoruz ben anasını bacısını katan 100 kısı gordum hepsının pcsıne gırdım hemen hemen hepsıde hile cıkdı :) yanı boş işler CS' de zaman kaybı zaten lben kımlerı tanımıorumkı adamlar 1 2 uyumayıp csde frag atıyor :) frag olmuş tek dertleri yada maç atıyorlar her neyse :)

gL diyelim sonuçta yenmek te var yenılmekte.

başarılar.

+ alırım 20 tlye ghost gırerım non teama fake ezerım alayınızı tek basıma çaktırmam ama emın ol . sonra konu acarım wLawsons un ezilişi diye hoş olurmu olmaz;
sonuçta kımın gh olup olmadıgını blmıyoruz ben anasını bacısını katan 100 kısı gordum hepsının pcsıne gırdım hemen hemen hepsıde hile cıkdı :) yanı boş işler CS' de zaman kaybı zaten lben kımlerı tanımıorumkı adamlar 1 2 uyumayıp csde frag atıyor :) frag olmuş tek dertleri yada maç atıyorlar her neyse :)

qood Luck wLawson team

şimdi sana tek tek cevap werıyım 1 . Zaten GH almadan şu bişey yapamıycagın zaten kesın kocum bos muhabbet yapmısın yanı. :)
2.olarakta bu cs de çok adam gordum cok adam benı gordu nası bırı oldugumuzu cumle alem bılır bız hayatımız boyunca hıc gh le kasmadık clan olarak konusyorum herkesde bunu bılır anlatmamız bıle sacma . 3. olarakda bu cs de kımın ne kadar oynadıgı onemlı deıl kac yılı gecmıs benım umrmda olmaz sonucta daha negatıwe onndekı adamı wramyo :D:D artı bızımde uzun yıllarımız gectı bu oyunda cok sular gectık cok adamlar gorduk bızde zamanından bottuk bızıde her onune gelen yenıyodu ama bızım bı farkımız wardı ıyı arkadaslıgımız aramızdakı en yenıler 1 yıldır bızımle hepmz 5 yıldr beraber oynuyoz bu oyun we acık olarak solıyım daha yenemedıgımız 1 tane dahı team yyoktr . anlatabıldıysem ne ala sana bıseylerı bız kralız demıyoruz cunku zaten herkes bızım ne oldgmuzu bılyo ben burda safsata yapmyom negatıwe gıbı ne kadar cocuk oldugu ne kadar gereksız brı oldugu zaten yenıldıgı ss de gelıp yok hakem sole dedı yok bole oldu dmesnden bellı yanı bunlar bos ısler sonucta koydukmu koyduk demı qL de gec ben daha ne dıyım 1 sene ınaktıve ız ıyı calıssın madem ılk macımızı onlarla atalım bıraz orensın cs sora kafa tutmaya belkı yuz bulur bız coluk cocuklarla cok utrsatık bu negatıwe tırız gelır bıze seneye geldıkmı gene koyarız bu seferde hakemler yer solemeden koyarız tamamı negatıwe abısının gulu ya buyutcem ben senı merak etme :D :D

ya burda cok bos yapılmıs konu burda nonlar noıx onu katmıs bunu katmıs sımdı neqatıwe yılların gecse ne fayda botun allahısın herkese hıle dıyorsun adamlar turnuvada vermıs kulagına sen turnuvadan snra dıyosun bos muh. fake degıl dıyosun sky net ezdım fake dıyonuz :D eet o adam fake :D daha gerek yok kendıne guvenıyosan hakemler ıcınde ws atabılırımmmmm canımmm benımmm <3 :D:D:ÇD:D

qL & HF TŞK EYW :D

Tekrar başarılar kardeş teama ;)

Geri