[Non] ' vs. -rwd- ` (KIVAMLAŞTIRAMADIKLARIMIZDANMISINIZ ?)

ya sen ne mal adammışsn la aykutla kandemirin yalakası neden oliym ben onlar benim kardeşlerm onu savunmicamda senimi savunucam töbe ya :)

kardeşim ben seni ilk defa Non clanında gördüm yıllardır Cs oynamama rağmen ama şimdi çkmşssn o clandan ordakilere artistlik yapıosn diğeceğim şu seni adam yapan tanındıran Non clanıdır. Abilerinle Başa çkmaya çalışma :D Rezil olursun

Sen ve yıllardır cs ? lan yaşın 15 bikere nasıl yıllardır oynuyosun amele ya :D:D

Tugi lafı üstüne aLınma senin yaLaka oLmadıqını qayet iyi biLiyorum kardeşm.

​başarılar.

Teşekkürler bu bir oyun yenmekte var yenilmekte :) Ben isterim kimse ile aram bozulmasın kimsenin kalbini kırmayım bunun için elimden geleni yapacağım

İYİ FORUMLAR

teşekkürler arkadaşlar

Lonely iyi post kasıo ha :)

yıl oldu 2013 eskiden skynet cfg başmasını beklerlerdi,sexafon frag atınca ss koyar millet yalakalıktan cins cins yorum atarlardı şimdi onlara kafa tutma,küçümseme davası var.[nokta böyle konulur yazılmaz.!.]

kaan onlarin sexafonu yada skynetİ kÜÇÜmseme gİbİ Çaplari olamaz neden dİye sorucaksan bu oyuncular benİm oyuncularim pub gİrdİklerİ zaman 20 kİŞİ bİrden yazar ve saygi duyarlar yanİ anlİcaĞin benİm oyuncularim hala kral nokta budur...

Başarılar Alemin Tek KLANI. :001_tt2:

Küfür edit # (Noix)

üye banned.

teşekkürler arkdaşr

saolun arkdaşlar

başarılar iyi ezmişssiniz :D

Sağolasın eyvallah.

gL bizim clana

saolun arkdaşlar

Geri